Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťami  Footshop. Článok bol vytvorený redaktorom, ale ide o špecifickú formu partnerstva.
3. januára 2023, 10:30
Čas čítania 5:11
Richard Balog

Fresh módne kúsky za zlomok pôvodnej ceny. Využi novoročný výpredaj a doplň svoj šatník o mikiny, rifle aj tenisky

Fresh módne kúsky za zlomok pôvodnej ceny. Využi novoročný výpredaj a doplň svoj šatník o mikiny, rifle aj tenisky
Zdroj: Footshop
MÓDA FOOTSHOP
Uložiť Uložené

Miluješ zľavy a sleduješ aktuálne trendy? Potom si na správnom mieste.

Športová klasika od značiek Adidas či Nike a streetwear z dielní prémiových výrobcov. V novoročnej ponuke v online obchode Footshop si príde na svoje každý.

Hľadáš nový pár tenisiek za zlomok ich pôvodnej ceny? Žiadny problém. K dispozícii je viac ako 1 000 párov od značiek Adidas Originals, New Balance, Nike, Puma, Vans alebo Y-3. Chýbajú ti hrejivé vrchné diely, nohavice, čiapka alebo iné doplnky? Siahni po modeloch od ikonických výrobcov streetwearu alebo luxusných produktoch, ktoré ti vydržia celý život.

Nakupuj rýchlo, ale nie bez rozmýšľania, aby si neskôr jednotlivé produkty nemusel vrátiť. Toto je výber najzaujímavejších kúskov pre mužov, pre ženy v zvýhodnených cenách.

Novoročný výpredaj v online obchode Footshop
Odporúčané
Módne trendy, ktoré by mali zostať v roku 2022: zabudni na obrovské gumové čižmy, batikované oblečenie aj mikrokabelky Módne trendy, ktoré by mali zostať v roku 2022: zabudni na obrovské gumové čižmy, batikované oblečenie aj mikrokabelky 1. januára 2023, 9:30

KENZO Card Case 59,95 €  23,98 €

Na úvod sme vybrali puzdro na karty od značky KENZO. Dizajnérsky tím francúzskeho módneho domu vsadil na výrazný monogram v modro-sivej farebnej kombinácii na čiernom koženom podklade a išlo o skvelú voľbu. Zľava vo výške šesťdesiat percent je veľkým lákadlom, čo povieš?

KENZO
Zdroj: Footshop

Adidas Originals 1/4 Zip Cropped Sweater W 65 €  29,25 €

Ďalší tip je pohodlný bavlnený sveter v skrátenom strihu so zapínaním na zips a s logom nemeckého športového giganta na prednej aj na zadnej časti. Cena je viac ako skvelá. Dostupný je aj svetlý variant

Adidas Originals
Zdroj: Footshop

Nike NSW Fleece Hoodie 64,95 €  32,50 €

Pre mužov sme vybrali túto výraznú bavlnenú mikinu v žltom farebnom odtieni s potlačeným logom značky Nike Sportswear, ktorá je aktuálne dostupná za polovičnú cenu. 

Nike Sportswear
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Thesia W 120 €  54 €

Za výhodnú cenu sú dostupné aj tieto futuristické tenisky z priedušných materiálov s logom značky Adidas Originals v striebornom vyhotovení. Ak hľadáš neopozeraný pár tenisiek, ide o správnu voľbu, s ktorou sa nestratíš v dave. 

Adidas Originals Thesia
Zdroj: Footshop

Reebok Club C Clean 100 €  55 € 

Naopak, ak hľadáš nadčasový model tenisiek, skús siluetu Reebok Club C Clean. V jednoduchosti je krása a tento najjemnejší variant jednej z najúspešnejších sérií od britskej športovej značky je dôkazom. Buď aj ty pripravený/-á na každú príležitosť za super cenu.

Reebok Club C Clean
Zdroj: Footshop

Daily Paper Graphic Hoodie 122,95 €  61,48 €

Za polovičnú cenu môžeš získať aj túto sivú mikinu s kapucňou od značky Daily Paper. Minimalistický variant z bavlny je doplnený o kontrastné žlté logo a my nemáme žiadne výhrady.

Daily Paper
Zdroj: Footshop

Puma Army Trainer RD Legacy 124,95 €  68,73 €

Minimalistické tenisky inšpirované armádnou obuvou z čias druhej svetovej vojny. Približne takto by sme opísali model Puma Army Trainer RD (Rudolf Dassler) Legacy, ktorý nájdeš v ponuke online obchodu Footshop za menej ako sedemdesiat eur. 

Puma Army Trainer RD Legacy
Zdroj: Footshop

Vans Vault OG Old Skool LX 97,95 €  73,47 €

Pozitívne hodnotíme aj tento ikonický model tenisiek z dielní značky Vans zahalený do šachovnicového vzoru v klasickej čierno-bielej farebnej schéme. 

Vans Vault OG Old Skool
Zdroj: Footshop

Vans Vault Style 36 LX 99,95 €  84,96 €

Svoju zbierku tenisiek môžeš doplniť aj o tento zaujímavý variant siluety Vans Vault Style 36 LX s výrazným bandana vzorom, ktorý sa tiahne pozdĺž podrážky. Dostupná je aj čierna verzia

Vans Vault Style 36 LX
Zdroj: Footshop

Nike Solo Swoosh Hoodie 99,95 €  84,96 €

Povinná výbava v každom šatníku. Táto sivá mikina s vyšívaným logom Nike na hrudi ti vydrží celý život a to sa za osemdesiatpäť eur oplatí. 

Nike
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Gazelle 85 130 €  104 €

Ak niektorá značka vie, ako na to s retro modelmi, je to práve Adidas Originals. Hneď niekoľko dôkazov o tom nájdeš aj v dnešnom výbere vrátane tejto atraktívnej verzie siluety s názvom Gazelle 85, na ktorú sa väčšinou zabúda, čo je škoda. 

Dizajnéri použili na výrobu kvalitné materiály (semiš a syntetické tkaniny), ktoré zahalili do výraznej modrej farby s kontrastnými bielymi prúžkami z oboch strán, vďaka čomu si tenisky ihneď získali naše srdcia. Ak nimi plánuješ doplniť svoju zbierku tenisiek, priprav si približne sto eur.

Adidas Originals Gazelle 85
Zdroj: Footshop

Nike Gilet x CACT.US CROP 199,95 €  110 €

Ak patríš medzi fanúšikov rapera Travisa Scotta a obdivuješ jeho estetiku, doplň svoj šatník o túto vestu s netradičným zapínaním na suchý zips zo syntetických tkanín. Teraz je dostupná za stodesať eur, čo sa oplatí. 

Nike
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Oznova 137,95 €  110,36 €

Model Oznova sa nesie na futuristických vlnách svojho predchodcu Ozweego, ale dostal o niečo agresívnejšie línie, výraznejšie plastové prvky a hrubšiu podrážku. 

Výsledok je skvelý a tenisky sú dostupné v mužských aj v ženských veľkostiach za cenu stodesať eur. Vďaka technológii Adiprene+ s tlmením pri nárazoch budú tieto krásky tvojím obľúbeným párom v zbierke. Ak ťa nezaujala táto farebná schéma, skontroluj ponuku online obchodu Footshop.

Adidas Originals Oznova
Zdroj: Footshop

Chiara Ferragni Colored Patch Beanie 129,95 €  110,46 €

Zima ešte nepovedala svoje posledné slovo a v prípade, že hľadáš atraktívnu čiapku, máme pre teba tip v podobe čierneho vlneného modelu s ružovým logom najznámejšej módnej influencerky Chiary Ferragni. 

Chiara Ferragni
Zdroj: Footshop

Nike Air Max 97 W 199,95 €  129,97 €

Ako už naznačuje názov, bol to rok 1997, keď spoločnosť Nike predstavila futuristické tenisky Air Max 97. Okamžite sa stali hitom a rovnako skvelo vyzerajú aj v roku 2023. Tento strieborno-modrý variant s priehľadnou bublinou kúpiš za rovných stotridsať eur. 

Nike Air Max 97
Zdroj: Footshop

Nike Sportswear Therma-FIT Synthetic-Fill Jacket W 162,95 €  138,51 €

V novoročnom výpredaji v online obchode Footshop sme našli aj túto dlhú bundu so syntetickým plnením a s technológiou Therma-FIT v čiernej farbe, ktorú ľahko zakomponuješ do svojich každodenných outfitov. 

Nike Sportswear
Zdroj: Footshop

Adidas Originals NMD_S1 192,95 €  144,72 €

Modelový rad NMD z dielní Adidas Originals priniesol prevrat v bežeckej obuvi, keď vytvoril úplne nové technické normy pomocou inovatívnej medzipodrážky Boost –technológia z množstva malých častíc, ktorá tlmí došľap a zároveň vracia naspäť energiu. Išlo o prvé bežecké topánky, ktoré neboli vyvinuté ako športová obuv, ale ako tenisky na každodenné nosenie, z čoho vyplýva aj ich názov Nomad. 

Upravená verzia s označením NMD_S1 je položená na vyššej podrážke s vrúbkovanou spodnou časťou, pričom zvršok pokrýva priedušná tkaná textília Primeknit v čiernom vyhotovení. My dávame týmto odvážnym teniskám plný počet bodov, a čo ty? 

Adidas Originals NDM_S1
Zdroj: Footshop

Nike Air Max 1 Premium W  199,95 €  149,97 €

Zásahom priamo do čierneho sú aj tieto svetlohnedé Nike Air Max 1 v prémiovom vyhotovení z kože, semišu a textílie. Okrem rôznych textúr nás zaujala neopozeraná gumová podrážka a kontrastné tyrkysové logo z oboch strán tenisiek. V online obchode Footshop ich teraz nájdeš za zvýhodnenú cenu v ženských veľkostiach. 

Nike Air Max 1 Premium
Zdroj: Footshop

Chiara Ferragni Regular Patch Denim Jeans 192,95 €  164,01 €

Odevná značka talianskej influencerky ponúka aj kvalitnú rifľovinu, čoho dôkazom sú tieto nohavice v rovnom strihu v atraktívnom modrom odtieni.

Chiara Ferragni
Zdroj: Footshop

Helmut Lang Trucker Denim Jacket 599,95 €  179,99 €

Helmut Lang patrí medzi najuznávanejších módnych návrhárov v tomto tisícročí a teší nás, že produkty s jeho rukopisom sú dostupné aj v online obchode Footshop. Čo hovoríš na túto rifľovú bundu so zapínaním na zips?

HELMUT LANG
Zdroj: Footshop/adidas

Comme des Garçons SHIRT Tote Bag 419,95 €  188,98 €

Horúcim módnym trendom v roku 2023 budú aj veľké nákupné tašky – ak ešte nevlastníš žiadny kúsok, doplň svoj šatník o tento atraktívny model z dielní značky Comme des Garçons SHIRT za menej ako dvesto eur. 

Comme des Garçons
Zdroj: Footshop

McQ Ramble Denim Jeans W 389,95 €  214,48 €

Široké rifle sú späť, a ak plánuješ nákup zaujímavého modelu, máme pre teba tip v podobe svetlých nohavíc s farebnými grafickými motívmi s logom McQ. 

McQ
Zdroj: Footshop

RAF SIMONS Graphic Sweater 499,95 €  249,98 €

Jedna z posledných možností, ako získaš nový produkt od belgického módneho mága Rafa Simonsa, a teraz navyše za polovičnú cenu. 

RAF SIMONS
Zdroj: Footshop

The North Face 1996 Retro Nuptse Jacket W 349,95 €  297,46 €

V ponuke online obchodu Footshop nechýba ani možno najvyhľadávanejší model zimnej bundy 1996 Retro Nuptse v ženskom strihu. Cena je tristo eur vďaka novoročnej zľave. Výplň bundy je z kombinácie prachového a klasického peria, a tak ti ako spodná vrstva stačí tričko s dlhými rukávmi.

The North Face
Zdroj: Footshop

Chiara Ferragni Logo Print Puffet Jacket W 479,95 €  407,96 €

Záver akciového výberu sme venovali zimnej páperovej bunde s logom značky Chiara Ferragni. Má skrátený strih, výraznú žltú farebnú schému a kontrastný biely pruh v oblasti hrudníka. Ideš do toho?

Chiara Ferragni
Zdroj: Footshop
Kompletná ponuka obuvi, oblečenia a doplnkov v online obchode Footshop
Domov
Zdieľať
Diskusia