Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. januára 2023, 15:18
Čas čítania 1:09
Martin Adam Pavlík

VIDEO: Nová hviezda UFC tvrdými údermi zložila k zemi muža, ktorý provokoval v bare. Hneď spustil hromadnú bitku

VIDEO: Nová hviezda UFC tvrdými údermi zložila k zemi muža, ktorý provokoval v bare. Hneď spustil hromadnú bitku
Zdroj: M. Haffey/Getty Images
ŠPORT ILIA TOPURIA SPRÁVY ZO SVETA UFC
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

K bitke došlo v stredu 4. januára.

Podľa portálu MMA Mania sa MMA zápasník Ilia Topuria pobil v španielskom bare s neznámym agresorom, ktorý ho vyprovokoval. Na mieste bol údajne aj Topuriov kamarát, známy španielsky spevák Omar Montes.

Na zázname z bezpečnostnej kamery, ktorý hromadne zdieľajú MMA portály a profily na sociálnych sieťach, vidno celý incident. Dvadsaťpäťročný gruzínsky bojovník hral hru na automate, až pokým k nemu neprišiel zatiaľ neznámy muž. Ten do zápasníka začal agresívne strkať. 

Topuria sa najskôr nechápavo pozrel na svojich kamarátov za sebou a následne zasypal muža tvrdými údermi, až kým nepadol k zemi. V bare sa zároveň okamžite strhla hromadná bitka, do ktorej sa vraj zapojil aj Montes. Jej koniec však už nevidno, keďže video má len 13 sekúnd.
 

Gruzínec je novou hviezdou UFC

Horkokrvný Gruzínec, ktorý zápasí v perovej divízii a brúsi si zuby na opasok šampióna, je v pod pravidlami MMA neporazený. V UFC získal päť zo svojich trinástich výhier. V organizácii sa stáva čoraz väčšou hviezdou, len minulý mesiac sa dostal medzi desať najlepších zápasníkov v perovej divízii po tom, ako porazil Brycea Mitchella.

Po svojom výkone si získal uznanie viacerých známych zápasníkov či šampiónov a šepkalo sa aj o spoločnom dueli s ďalšou vychádzajúcou hviezdou UFC Paddym Pimblettom, keďže dvojica sa do seba takmer pustila v decembri na jednej z tlačových konferencií organizácie.

Je však otázne, ako k barovému incidentu pristúpi americká organizácia, v ktorej pôsobí, a aké dôsledky voči nemu vyvodí, keďže viditeľne prvý (i keď po provokácii) zaútočil na muža práve Topuria. Nehovoriac o tom, že napadnutá obeť môže podať trestné oznámenie a zápasníka by tak čakal súd či dokonca väzenie. 

Ilia Topuria MMA UFC
Zdroj: Stacy Revere/Getty Images
Domov
Zdieľať
Diskusia