Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. decembra 2022, 11:20
Čas čítania 1:00
Denisa Šútorová

Pamela Anderson vo vianočnej kampani Jacquemus zlomila Santovi srdce. Je sexi, drzá a užíva si ulice Paríža

MÓDA MÓDA PAMELA ANDERSON
Uložiť Uložené

Hviezda Baywatchu je opäť v kurze a už onedlho si ju môžeš vychutnať aj v dokumente na Netflixe.

Francúzska značka Jacquemus pod vedením Simona Porte Jacquemusa je okrem luxusných kabeliek a odevov známa aj svojimi virálnymi kampaňami na internete. Vianočná kampaň, s ktorou sa módny dom pochválil na Instagrame, nebola žiadnou výnimkou. V krátkom klipe sa objavilo prekvapenie v podobe samotnej Pamely Anderson, ktorá mala na sebe biele šaty a dramatický maxi klobúk z ostatnej kolekcie Le Raphia. Je sexi, drzá na Santu... a nám sa to páči.

Na videu kampane si Pamela užíva svoj outfit v uliciach Paríža, za sebou ťahá vianočný stromček, zastaví sa pred Santa Clausom, potiahne mu bradu a povie: „Vianoce sa skončili, Santa.“

Potom ako mu zlomí srdce, pokračuje v chôdzi, pričom by sebavedomie mohla rozdávať. Status sexbomby ide dokonale ruka v ruke so sviežou, rafinovanou filozofiou značky. Pamela zdieľala na svojom Instagrame aj niekoľko ďalších fotografií, na ktorých si užíva ulice parížskeho Monmartru, v ktorých jej to nesmierne pristane.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by JACQUEMUS (@jacquemus)

Hviezda Baywatchu sa v rovnakom outfite ukázala aj na nedávnej prehliadke Jacquemus kolekcie Le Raphie, ktorá sa konala 12. decembra neďaleko Paríža. Pamela Anderson bola prekvapením večera, a ako sa zdá, jej meno je v poslednom čase opäť v kurze, rovnako ako jej tvár.

Pamela Anderson láme v kampani pre Jacquemus srdce a užíva si Monmartre.Pamela si zapózovala v kampani pre francúzsku značku Jacquemus.Pamela Anderson je opäť v kurze. Okrem kampane pre Jacquemus si ju onedlho vychutnáš aj v dokumente na Netflixe.Pamela Anderson si zapózovala pre značku Jacquemus.
Zobraziť galériu
(4)

Okrem kampane Jacquemus si ju onedlho vychutnáš aj v očakávanom dokumente na Netflixe s názvom Pamela. Dokument otvára zákulisie milostných príbehov, obsahuje záznamy osobných denníkov, archívne rozhovory aj exkluzívne zábery. Pamela však v rozhovore pre Vanity Fair prezradila, že ho nemá v pláne sledovať. Ty si ho môžeš pozrieť už od 31. januára. 

Domov
Zdieľať
Diskusia