Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
18. decembra 2022, 9:30
Čas čítania 5:26
Daniel Mikolášik

Ako dnes vyzerajú detské hviezdy z Oteckov? Niektorí majú na Instagrame státisíce, no nie všetci prahnú po sláve

Ako dnes vyzerajú detské hviezdy z Oteckov? Niektorí majú na Instagrame státisíce, no nie všetci prahnú po sláve
Zdroj: TV Markíza
OSOBNOSTI ČO DNES ROBIA... FILMY A SERIÁLY OTECKOVIA SLOVENSKÉ SERIÁLY
Uložiť Uložené

Oliver moderuje v rádiu, Zuzka študuje psychológiu na univerzite a Laura pracuje v dabingu. Zisťovali sme, ako si mladí herci spomínajú na svoje začiatky v telke pred 5 rokmi a ako sa odvtedy zmenili.

Od odvysielania prvej epizódy úspešného seriálu Oteckovia na obrazovkách TV Markíza čoskoro uplynie presne päť rokov. Seriálový hit ukazoval život štyroch mladých mužov – otcov, z ktorých každý zápasí s úlohou rodiča po svojom. Vysielal sa od 1. januára 2018 až do konca augusta 2022. 

Išlo o adaptáciu argentínskej telenovely Señores Papis z roku 2014 vysielanej v televízii Telefe. Slovenskí Oteckovia stihli odvysielať päť sérií a až 772 jednotlivých epizód. Dôležitú rolu zohrali v seriáli aj detské postavy, z ktorých v priebehu rokov vyrástli zrelí mladí ľudia.

Odporúčané
Čo robia súťažiaci z prvej Farmy? Playmate Andrea fotí v Miami, Miki sa po Orave vozí na Lamborghini Čo robia súťažiaci z prvej Farmy? Playmate Andrea fotí v Miami, Miki sa po Orave vozí na Lamborghini 7. augusta 2022, 14:30

Oslovili sme preto ústredné postavy, ktoré v seriáli hrali deti a mládež, a zisťovali sme od nich, ako si spomínajú na začiatky seriálu, ako sa odvtedy zmenili a čomu sa dnes venujú. Mnohé niekdajšie hviezdy by si dnes takmer ani nespoznal. Ako sa im darí a ako dnes vyzerajú? To sa dozvieš v článku.

oteckovia seriál
Zdroj: TV Markíza
V Refresheri ti pravidelne prinášame retrospektívne články, v ktorých zisťujeme, čo dnes robia niekdajšie hviezdy televíznych relácií a reality šou. Viac podobných článkov nájdeš pod touto témou. Ak ťa zaujímajú články venované šoubiznisu a chceš podporiť naše úsilie neustále skvalitňovať obsah, pridaj sa do klubu Refresher+, čím získaš neobmedzený prístup ku všetkým článkom.

Oliver Oswald

Oliver, ktorý hral seriálového Lukyho, mal pred natáčaním Oteckov spomedzi všetkých detských a mládežníckych hercov najväčšie skúsenosti. V čase natáčania prvej série mal len 17 rokov a prezrádza, že v dôsledku puberty sa jeho osobnosť menila takmer každý mesiac. Dnes 22-ročný herec a moderátor spomína, že začiatky Oteckov boli plné očakávania.

Odporúčané
Oliver Oswald: Súhlasím, že uspokojovanie modelky vo vysielaní bolo za hranicou. Nešli by sme do toho bez jej súhlasu (Rozhovor) Oliver Oswald: Súhlasím, že uspokojovanie modelky vo vysielaní bolo za hranicou. Nešli by sme do toho bez jej súhlasu (Rozhovor) 11. augusta 2022, 14:30

„Nikto nevedel, či sa bude tento seriál divákom páčiť alebo nie. Mnohí z nás sme sa predtým nepoznali a nevedeli sme, od koho čo čakať. Ale môžem úprimne povedať, že už po pár dňoch na pľaci sme si všetci sadli a bolo to vidieť aj na obraze. Podarilo sa nám pretaviť tie stovky hodín v ateliéroch a exteriéroch plných smiechu do telky. Boli sme ako jedna veľká rodina. A za tými ľuďmi mi je smutno,“ prezrádza Oswald.

oteckovia seriál
Zdroj: TV Markíza

Aj keď sa s niekdajšími hereckými kolegami raz za čas stretne na iných projektoch, prípadne spolu vybehnú na kávu, priznáva, že to nie je ako kedysi, keď spolu boli dennodenne na pľaci. „Tento seriál mi otvoril veľmi veľa dverí v živote a som za to vďačný. Odkedy sa Oteckovia skončili, začal som makať na 10-tisíc percent, aby som nestratil to, čo som získal vďaka telke. Lebo to je veľmi jednoduché,“ hovorí.

Podľa jeho slov aktuálne zažíva najlepšie obdobie vo svojom živote. Každý deň vstáva o pol piatej ráno do rannej šou v rádiu Europa 2, točí rôzne projekty na Slovensku aj v Čechách, tvorí podcasty pre rôzne cieľovky a venuje sa naplno aj sociálnym sieťam.

Odporúčané
Čo dnes robia účastníci šou VyVolení? Z Orviskej sa stala známa moderátorka, Šakal mal opletačky so zákonom Čo dnes robia účastníci šou VyVolení? Z Orviskej sa stala známa moderátorka, Šakal mal opletačky so zákonom 18. septembra 2019, 14:45

Na Instagrame má aktuálne vyše 130-tisíc sledovateľov. Popritom sa venuje aj klasickým moderovačkám akcií. „Robím prácu, pre ktorú som sa narodil a ktorú milujem. Neberiem ju ako prácu, ale ako poslanie,“ uzatvára.

Oliver Oswald
Zdroj: Refresher/Palo Chochula

Laura Gavaldová

Laura, ktorá stvárnila postavu Julku, mala v čase nakrúcania prvej série sedem rokov. V posledných týždňoch sa však objavuje v médiách čoraz častejšie, a to najmä pre svoju obrovskú vizuálnu zmenu. 

„Myslím si, že som sa veľmi nezmenila, teda až na výzor a vek. Často dostávam komentáre typu strašne si sa zmenila, správaš sa na 18. Je mi ľúto, že tak na ľudí pôsobím, keďže sa snažím byť ku všetkým priateľská a hlavne nebyť žiadnym spôsobom namyslená,“ prezrádza pre Refresher dnes už 12-ročné dievča.

oteckovia seriál
Zdroj: TV Markíza

Na Oteckov má vraj veľmi dobré spomienky, pretože jej účinkovanie dalo do života nielen množstvo skúseností, ale aj nových a úžasných ľudí. Momentálne sa venuje hlavne dabingu a jazde na koňoch. „Dabing ma veľmi baví a kone taktiež, keďže sa jazdectvu venujem odmalička. Všetci sú tam ako moja veľká rodina,“ prezrádza Laura.

Odporúčané
Profesionálny striptér, raper či známa influencerka. Čo dnes robia účastníci šou Hotel Paradise? Profesionálny striptér, raper či známa influencerka. Čo dnes robia účastníci šou Hotel Paradise? 13. januára 2020, 14:27

Okrem toho sa poctivo venuje aj sociálnym sieťam, predovšetkým Instagramu, na ktorom má viac ako 30-tisíc followerov, ale aj Tiktoku, kde je momentálne ešte aktívnejšia a kde ju sleduje vyše 15-tisíc ľudí.

Laura Gavaldová oteckovia
Zdroj: Tiktok/@gavaldovaa, Instagram/@gavaldovaofficial

Zuzana Kraváriková

Lukyho priateľku Dorku si v seriáli zahrala Zuzana Kraváriková, ktorá mala počas prvej série rovnako ako jej herecký partner Oliver Oswald len 17 rokov. Spomína, že mala v tom čase veľkú trému. „Môj stres by sa pred prvou klapkou dal odvážiť. No celkovo si na to spomínam ako na veľmi zaujímavé obdobie,“ prezrádza 21-ročná herečka a študentka psychológie na Paneurópskej vysokej škole.

Domov
Zdieľať
Diskusia