Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. augusta 2022, 14:30
Čas čítania 7:30
Daniel Mikolášik

Oliver Oswald: Súhlasím, že uspokojovanie modelky vo vysielaní bolo za hranicou. Nešli by sme do toho bez jej súhlasu (Rozhovor)

Oliver Oswald: Súhlasím, že uspokojovanie modelky vo vysielaní bolo za hranicou. Nešli by sme do toho bez jej súhlasu (Rozhovor)
Zdroj: Refresher/Palo Chochula
REFRESHER PODCASTY
Uložiť Uložené

„Takú pikantnú šou o sexe ako my tu nerobí nik a už vôbec nie v rádiu. Pokutu som vo vysielaní dostal len za nadávku,“ prezrádza v rozhovore moderátor, herec a influencer Oliver Oswald.

„Tri prasiatka sú špecifický obsah pre špecifickú kategóriu. V súčasnosti na Slovensku nikto nerobí takúto pikantnú šou a už vôbec nie v rádiu. Náš marketing je postavený na tom, že máme gule. No nechceme to robiť celé plytké, voláme si aj odborníkov a hovoríme o veciach, ktoré sú tabu, a snažíme sa do toho priniesť aj istú dávku humoru,“ opisuje Oliver Oswald.

Tri prasiatka je nová late night šou vysielaná rádiom Europa 2, v ktorej sa moderátori Oliver Oswald, Samuel Procházka a Láďo Varecha rozprávajú o sexe, vzťahoch a ženách. Šou však vzbudila vlnu kontroverzie a kritiky na sociálnych sieťach. Podľa mnohých poslucháčov sa trojica občas pohybuje na hrane sexizmu a zvrhlosti.

S moderátorom, hercom a influencerom Oliverom Oswaldom sme sa rozprávali o tom, ako sa s odstupom času pozerá na diel, v ktorom počas rozhovoru v štúdiu uspokojovali modelku z Onlyfansu, či téma sexu nie je podľa neho prvoplánová a či takáto šou patrí do rádia, ako na hejt reagovalo vedenie, či im nechýba ženský moderátorský element alebo či majú dostatočne zabezpečenú ochranu maloletých poslucháčov.

Oliver Oswald
Zdroj: Refresher/Palo Chochula

V Refresheri ti pravidelne prinášame rozhovory so známymi osobnosťami, v ktorých sa pýtame aj kriticky. Viac podobných článkov nájdeš v tejto kategórii. Ak ťa zaujímajú články venované šoubiznisu a chceš podporiť naše úsilie neustále skvalitňovať obsah, pridaj sa do klubu Refresher+, čím získaš neobmedzený prístup ku všetkým článkom.

Odporúčané
Sulíkov syn Filip z platformy Youdare: Za 10 000 € by som zjedol výkal svojho psa. Väčšina ľudí sa dá kúpiť (Rozhovor) Sulíkov syn Filip z platformy Youdare: Za 10 000 € by som zjedol výkal svojho psa. Väčšina ľudí sa dá kúpiť (Rozhovor) 24. júla 2022, 16:30

Čí bol nápad na šou Tri prasiatka?

Všetkých troch – môj, Láďov aj Samov –, pretože sa pravidelne stretávame aj mimo rádia a uvažovali sme, čo nové priniesť, aby sme zaujali poslucháčov. Myslím si, že tú cieľovú skupinu sme trafili veľmi dobre. V súčasnosti na Slovensku nikto nerobí takúto pikantnú šou a už vôbec nie v rádiu. Náš marketing je postavený na tom, že máme gule. A preto sme ochotní niesť aj následky, no stojí to za to.

Aké následky? Zaznelo v šou niečo, čo potom s vami riešilo aj vedenie?

Konkrétne v Troch prasiatkach zatiaľ nie, ale v našej šou Sketch Bros už prišli nejaké pokuty. Ale vždy sa to vyriešilo. V každom prípade, vedeniu sa páči nápad s Tromi prasiatkami. Robíme to pravidelne na týždennej báze a každý mesiac sa snažíme priniesť jeden diel aj so špeciálnym hosťom, ktorý bude virálny. No nechceme to robiť celé plytké, chceme si tam volať aj odborníkov. Mali sme tam už napríklad vzťahovú expertku.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Rádio Europa 2 (@e2sk)

Za čo bola pokuta?

Za nadávku nejakých 1 500 eur (od Rady pre vysielanie a retransmisiu, pozn. red.). Je to prísne, ale rešpektujem to. Predsa len, máme vo svojich rukách istú zodpovednosť. 

Odporúčané
Čo robia súťažiaci z prvej Farmy? Playmate Andrea fotí v Miami, Miki sa po Orave vozí na Lamborghini Čo robia súťažiaci z prvej Farmy? Playmate Andrea fotí v Miami, Miki sa po Orave vozí na Lamborghini 7. augusta 2022, 14:30

V Troch prasiatkach preberáte pomerne citlivé témy, ktoré by mohli narušiť morálny vývin mladšieho publika. Máte dostatočne zabezpečenú ochranu maloletých poslucháčov?

Myslím, že áno. Máme svoje hranice, ktoré sa snažíme neprekročiť, a vysielame po 22. hodine, kde sú tie hranice navyše trochu posunuté. Uvedomujeme si však, že sme v éteri, a riadime sa vlastným morálnym kompasom. Pred každým dielom je tiež upozornenie, že je to určené len pre osoby staršie ako 18 rokov, a snažíme sa robiť maximum pre to, aby to maloletí nepočúvali. Tri prasiatka sú špecifický obsah pre špecifickú kategóriu.

Sex je prirodzená ľudská téma, o ktorej sa v súkromí rozpráva každý. Ale na verejnosti s tým majú ľudia problém.

Kto sú teda vaši poslucháči?

Keď sme s tým ešte len začínali, predpokladal som, že väčšinu budú tvoriť starší muži, ktorí sú v tom čase v práci v aute, ako napríklad kamionisti alebo policajti. Ale veľmi ma prekvapuje, že ma zastavujú na ulici aj mladé baby, ktoré hovoria, že to počúvajú a že ich to baví. Povedal by som, že nás počúva veľmi široká skupina ľudí. Navyše sa stále držíme v top 10 najpočúvanejších podcastov na Slovensku, čo ma veľmi teší. Boli sme už aj v top 5.

Prečo práve podcast o sexe? Nie je to trochu prvoplánové?

Je to prirodzená ľudská téma, o ktorej sa v súkromí rozpráva každý. Ale na verejnosti s tým majú ľudia problém. 

Logo šou Tri prasiatka rádia Europa 2.
Logo šou Tri prasiatka rádia Europa 2. Zdroj: Europa 2

A myslíš si, že takéto sexuálne témy patria aj do rádia?

Vyskúšaj predplatné
za 2,99
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 118812 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Ako sa s odstupom času pozerá na diel, v ktorom počas rozhovoru v štúdiu uspokojovali modelku z Onlyfansu.
  • Ako na hejt reagovalo vedenie.
  • Kto prišiel s nápadom, že hostka bude mať počas rozhovoru v sebe vibrátor alebo že sa vyzlečie.
  • Či im nechýba ženský moderátorský element.
  • Či je spokojný s kritizovanými dielmi s modelkami z Onlyfansu.
  • Ako vyzeral jeho prvý sex.
Domov
Zdieľať
Diskusia