Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
6. decembra 2022, 11:28
Čas čítania 0:41
Martin Adam Pavlík

Dwayne Johnson musí brať steroidy, obvinil filmovú hviezdu známy komentátor. Nie je šanca, že si čistý, odkazuje mu

Dwayne Johnson musí brať steroidy, obvinil filmovú hviezdu známy komentátor. Nie je šanca, že si čistý, odkazuje mu
Zdroj: Youtube/The Joe Rogan Experience
OSOBNOSTI DWAYNE „THE ROCK“ JOHNSON JOE ROGAN SPRÁVY ZO SVETA THE ROCK
Uložiť Uložené

Joe Rogan vo svojom populárnom podcaste Joe Rogan Experience obvinil herca Dwayna The Rock Johnsona z toho, že berie zakázané látky na podporu sily a svalstva.

UFC komentátor a stand-up komik Joe Rogan vo svojom populárnom podcaste Joe Rogan Experience obvinil herca Dwayna The Rock Johnsona z toho, že berie zakázané látky na podporu sily a svalstva. 

„Nie je šanca, že je čistý. Nie je možné, aby bol v päťdesiatke taký veľký,“ povedal Rogan v najnovšej časti svojho podcastu. „Ide o to, že sa do tohto bodu nemôžete dostať ani s HRT (hormonálna substitučná liečba). To nie je HRT. Je taký masívny a je iný, ako keď mal 30 rokov,“ dodal.


Rogan herca obvinil v súvislosti s kauzou bodybuildera a influencera Liver Kinga, ktorý priznal, že bral steroidy, aby sa dostal do takej formy, v akej je teraz. Liver King sa volá vlastným menom Brian Johnson. Podľa komika teda nie je jediným, kto berie steroidy. 

The Rock sa stal ešte pred hereckou kariérou hviezdou najväčšej wrestlingovej organizácie na svete World Wrestling Federation/Entertainment. Bol niekoľkonásobným šampiónom. Dwayne Johnson sa naposledy predstavil v komiksovke Black Adam z dielne DC. O príprave, posilňovaní a udržovaní „superhrdinskej postavy“ sa zdôveril portálu Men's Health.

Domov
Zdieľať
Diskusia