Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. decembra 2022, 16:47
Čas čítania 0:38
Martin Adam Pavlík

Konex a Kamil Hoffmann sú späť. Vydali prvý singel z pripravovaného albumu Corretto 2

Konex a Kamil Hoffmann sú späť. Vydali prvý singel z pripravovaného albumu Corretto 2
Zdroj: Refresher
HUDBA HUDBA KAMIL HOFFMANN KONEX RAP SLOVENSKÝ RAP SPRÁVY Z DOMOVA
Uložiť Uložené

Ich ďalší spoločný projekt uzrie svetlo sveta už tento mesiac.

Slovenskí raperi Konex a Kamil Hoffmann vydali v roku 2019 spoločný album CORRETTO a už 12. decembra ponúknu fanúšikom pokračovanie v podobe ďalšej nahrávky s názvom CORRETTO 2. Vo štvrtok z nej priniesli malú ochutnávku, singel Eufória.

Dvojica ho predstavila spolu s atmosférickým videoklipom. Ten je plný stroboskopických svetiel a zadymených klubov a ty si počas jeho pozerania či počúvania môžeš pokojne zatancovať, keďže rytmus je v energickom drum and bassovom tempe.


„Svetlo nado mnou zhasína, ja nevnímam čas. Život je tak easy, to človek má len strach. Trochu som sa zmenil, no stále som to ja, stúpa eufória,“
rapuje v piesni 26-ročný slovenský raper a hudobný producent, vlastným menom Daniel Galovič.

Bývalého člena  labelu Milion+ následne dopĺňa Kamil Hoffmann, ktorý všetkým ženám odkazuje, že nie je žiaden ako on a má viac, než by chceli. Vizuálne podmanivý profi klip zrežíroval, nasnímal aj zostrihal Ondřej Silný a zahrali si v ňom okrem samotného dua aj modelky Odeta Paumerová a Luisa Freimuthová.

Domov
Zdieľať
Diskusia