Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
1. decembra 2022, 12:09
Čas čítania 0:29
Dominik Vetrák

Zdrogovaný medveď zabíja ľudí v bláznivej komédii Cocaine Bear. Trailer v tebe obnoví dôveru v kinematografiu

Zdrogovaný medveď zabíja ľudí v bláznivej komédii Cocaine Bear. Trailer v tebe obnoví dôveru v kinematografiu
Zdroj: Universal
FILMY A SERIÁLY COCAINE BEAR
Uložiť Uložené

Snímku Cocaine Bear uvidíme v kinách už 24. februára. Sleduj prvý trailer.

V roku 1985 v Spojených štátoch zožral obrovský medveď veľké množstvo kokaínu. Budúci rok o tom uvidíme celovečerný film. Nakrútila ho Elizabeth Banks z režisérskej pozície a skutočný príbeh poriadne zdramatizovala.

Tento nadrogovaný medveď totiž vo filme zaútočí na všetko živé, čo sa pohne, a tak sa všetci v okolí lesa musia mať na pozore. Za medveďom totiž ostávajú len krvavé a roztrhané ľudské telá. Nejde však o horor, ale skôr bláznivú akčnú komédiu.

Film má aj poriadne nabité herecké obsadenie. Uvidíme hercov ako zosnulého Raya Liottu (Goodfellas), Keri Russell (The Americans), O’Shea Jacksona Jr. (Straight Outta Compton), Aldena Ehrenreicha (Solo: A Star Wars Story), Isiaha Whitlocka Jr. (BlacKkKlansman), Kristofera Hivjua (Game of Thrones) a ďalších. Cocaine Bear bude v kinách už od 24. februára. 

Domov
Zdieľať
Diskusia