Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
1. decembra 2022, 12:18
Čas čítania 0:42
Daniel Mikolášik

Na Szigete v lete vystúpi Billie Eilish, David Guetta či Imagine Dragons. Festival zverejnil prvých headlinerov

HUDBA BILLIE EILISH FESTIVALY SZIGET
Uložiť Uložené

Jeden z najväčších európskych festivalov predstavil prvé mená svetových interpretov, ktorí v lete vystúpia neďaleko Slovenska.

Sziget oznámil prvé veľké mená, ktoré v auguste 2023 vystúpia len pár kilometrov od Slovenska. Maďarský festival, ktorý sa každoročne koná v Budapešti a je piatym najväčším festivalom na svete, tento rok láka na mená ako Billie Eilish, David Guetta či Imagine Dragons.

Budúci, 29. ročník festivalu okrem headlinerov privíta medzi 10. a 15. augustom 2023 aj ďalšie mená ako Florence + The Machine, Sam Fender, YUNGBLUD, Foals, Jamie xx, M83, Moderat, Frank Carter & The Rattlesnakes, Niall Horan, Sven Väth, Mimi Webb, Nothing But Thieves či Two Feet.

Billie Eilish
Zdroj: Sziget Festival

V rámci prvej vlny ohlásených umelcov sa na Ostrove slobody predstavia aj Viagra Boys, Amyl and The Sniffers, 070 Shake, TV Girl, Dixon, Baby Queen, The Comet is Coming, Youngr, Los Bitchos, Destroy Boys, Kelly Lee Owens, Mall Grab, Partiboi69, Parra for Cuva, Jungle By Night, yunè pinku, Hannah Grae. Ďalšie mená predstaví festival neskôr.

Festival si svoj posledný „postcovidový“ ročník pochvaľoval a označil ho za vydarený. Budúci rok preto chcú postaviť latku ešte vyššie. Lístky na celý 6-dňový festival sú už aktuálne v predaji a začínajú od 325 eur.

Sziget Festival
Zdroj: Sziget Festival
Domov
Zdieľať
Diskusia