Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. decembra 2022, 11:00
Čas čítania 3:47
Richard Balog

Luxus aj kontroverzia za 3 000 €? Tieto slovenské a české influencerky vedia, ako sa v novembri obliecť štýlovo

Luxus aj kontroverzia za 3 000 €? Tieto slovenské a české influencerky vedia, ako sa v novembri obliecť štýlovo
Zdroj: Instagram/@pepamack, @vandajanda
MÓDA MÓDA REFRESHER OUTFITY
Uložiť Uložené

Priprav sa na nálož dlhých vlnených kabátov, elegantných kombinácií, ale aj vysokých čižiem a búnd vo voľných strihoch.

Mesiac november bol mimoriadne štedrý na nápadité outfity v slovenských a v českých uliciach, spomedzi ktorých sme vybrali 10 najlepších kombinácií. Ženy z našich končín predviedli v uplynulých týždňoch zimné outfity ako vystrihnuté z magazínov a opätovne nás presvedčili o tom, že majú módu v malíčku. 

Vďaka chladnému počasiu sme v uliciach videli množstvo dlhých (nielen) vlnených kabátov, elegantných kombinácií, ale aj vysokých čižiem či búnd vo voľnom strihu, ktoré by sa nestratili ani v mužských šatníkoch. 

Medzi ženami ani tentoraz nechýbajú známe influencerky ako Naty Kerny, Vanda Janda či Alex Sedláčková, ktoré všetky trendy pravidelne využívajú vo svoj prospech. Nasledujúci výber novembrových outfitov je vhodnou inšpiráciou, ktorú, veríme, oceníš a budúci mesiac možno budeš v obdobnom článku aj ty. 

Odporúčané
Pozri si najikonickejšie momenty Alessandra Micheleho pre módny dom Gucci  Pozri si najikonickejšie momenty Alessandra Micheleho pre módny dom Gucci 25. novembra 2022, 11:30
 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa MARIA DUSICKA (@maria.dusicka)

Novembrový výber najlepších outfitov zo slovenských a z českých ulíc otvárame športovou kombináciou legín a skráteného vrchného dielu, ktorú Maria Dušička doplnila o elegantný trenčkot a o prešívaný kožený ruksak od módneho domu Chanel. Športový look podčiarkujú sivé tenisky New Balance 990v5 a sivá šiltovka. Manželka Majka Spirita vyzerá fantasticky vo všetkom, čo si oblečie, a tento outfit nie je výnimkou. Inšpiruješ sa ním? 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Petra (@pepamack)

Aký by to bol výber najlepších outfitov, ak by sme vynechali najlepšiu slovenskú módnu influencerku? Bratislavská rodáčka Petra Macková nás v priebehu novembra zaujala vo viacerých outfitoch, ale nakoniec sme sa rozhodli pre tento kompletný Prada look.

Dominuje mu sivý vlnený kabát, pod ktorým má @pepamack oblečený pletený sveter zladený farebne tón v tóne. Bavia nás aj čierne slnečné okuliare s výrazným logom módneho domu na ráme a kabelka na retiazke s trojuholníkovým vzorom. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa ANDY CSINGER (@andicsinger)

Zabudnúť nemôžeme ani na Andy Csinger, ktorá nás takmer každý deň zásobuje množstvom zaujímavých módnych kombinácií z prímorského prostredia Apúlie. Vždy dobre naladená tmavovláska tentoraz útočí na naše zmysly v pohodlnom mestskom outfite. 

Andy vsadila na sivý vlnený sveter v nadrozmernom strihu z dielní značky by Aylin Koenig, ktorý doplnila o elegantné zvonové nohavice Sezané, kožený opasok so zlatou prackou YSL, ikonické tenisky Converse a slnečné okuliare Loewe. Sladkou bodkou na celom outfite je luxusná kožená kabelka CELINE.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Karolina Chomistekova (@karolinachomistek)

Krok správnou cestou urobíš aj v prípade, ak nájdeš inšpiráciu v outfite, ktorý predviedla Karolína Chomisteková. Jedna z najatraktívnejších Sloveniek si získala naše srdcia v sofistikovanej  kombinácii s dominantným vrchným dielom s monogramom z dielní talianskej značky Elisabetta Franchi. 

Zvyšok outfitu tvoria čierne nohavice v zvonovom strihu, kožené kovbojské čižmy na podpätkoch a v neposlednom rade tmavohnedý kabát z príjemného hrejivého materiálu. Ak hľadáš tip na skvelý office look, našla si.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa VANDA JANDA (@vandajanda)

V portfóliu máme aj tip na extravagantný zimný outfit, a to vďaka módnej návrhárke Vande Jande, ktorá svoj outfit zladila do bielo-ružovej farebnej kombinácie, voči čomu nemáme žiadne výhrady.

Slovenka s jedinečným vkusom a štýlom obliekania nás opätovne utvrdila v tom, že móda v jej ponímaní rozhodne nie je nuda. Sleduj, s akou ľahkosťou zladila prúžkovaný rolák s rifľovou sukňou a s vysokými plyšovými čižmami GCDS. Pozitívne hodnotíme tiež cukríkové slnečné okuliare od Gucci a pletenú kuklu z Manga. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa @natykerny

Za zásah priamo do čierneho považujeme aj tento nadčasový mestský outfit v podaní slovenskej influencerky Naty Kerny. Hlavnú úlohu hrá v tomto prípade dlhý vlnený kabát v sivej farbe, ktorý vytvára atraktívny kontrast s voľnými bielymi nohavicami aj s bielym tričkom. 

Čo sa týka obuvi, Naty Kerny vsadila na maximálne pohodlie v podobe tenisiek Converse Chuck Taylor All-Star Move na platforme. Čerešničkou na torte je čierny nylonový klobúk s logom Prada.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Alexandra Sedláčková ♡ (@alexsedlackova)

Alex Sedláčková patrí medzi naše obľúbené módne influencerky z Českej republiky, a to aj vďaka takýmto sviežim outfitom vyskladaných z cenovo dostupných modelov oblečenia. 

V novembri predviedla túto atraktívnu kombináciu bundy z umelej kože s hrejivým lemovaním od značky Mango, pod ktorým mala oblečený svetlý sveter Pull & Bear. Ako spodný diel zvolila úzke čierne nohavice so zvonovým strihom a čižmy s hranatou špicou.  

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa I V A N A M E N T L O V Á (@ivanamentlova)

Outfit ako vystrihnutý z módnych magazínov. Takto by sme v stručnosti opísali kombináciu, ktorú predviedla návrhárka Ivana Mentlová. Do pražských ulíc sa vybrala v dlhej rifľovej sukni s hlbokým rozparkom, ktorú doplnila o koženú bundu vo voľnom strihu zo svojho portfólia a o elegantné čižmy na vysokých podpätkoch. Kabelka je značky Bottega Veneta. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa K A R O L I N A (@karolinawer)

Outfit v štýle pohodlie na prvom mieste od Karolíny Wernerovej je skvelý a jeho inšpiráciou neurobíš krok vedľa, a to nielen ak ráno vybehneš do posilňovne alebo na hodinu jogy. Športová podprsenka a legíny sú od Nike Performance, zatiaľ čo predĺžená prešívaná bunda v čiernej farbe je z dielní škandinávskeho výrobcu Arket a ikonickú obuv nájdeš v ponuke značky UGG. Veľká taška je značky Rains. 

Karolína by podľa vlastných slov chodila oblečená v obdobných outfitoch najradšej stále a my nenamietame.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa ZUZANA N. STRASKA (@zuzanastraska)

Úplný záver novembrového výberu najlepších outfitov si pre seba získala Zuzana Nováková Stráská vďaka štýlovému outfitu ako stvorenému na každodenné nosenie. Kreatívna konzultantka pre magazín TopFashion a zároveň mama dvoch detí nás tentoraz zaujala vďaka kombinácii minimalistickej páperovej bundy Jil Sander s tmavými voľnými nohavicami od značky The Frankie Shop. 

Ako obuv vidíme ikonickú siluetu tenisiek Adidas Originals Hamburg, ktorá sa aktuálne teší zvýšenej popularite. Mestský outfit ako tokajské víno. 

Anketa:
Inšpiruješ sa týmito outfitmi v najbližších týždňoch?
Áno, určite.
Nie, oblečiem sa podľa seba. 
Áno, určite.
20 %
Nie, oblečiem sa podľa seba. 
80 %
Odporúčané
Čo si obliecť v priebehu zimných mesiacov? Týchto 6 štýlov kabátov stojí za pozornosť Čo si obliecť v priebehu zimných mesiacov? Týchto 6 štýlov kabátov stojí za pozornosť 17. októbra 2022, 13:30
Domov
Zdieľať
Diskusia