Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. novembra 2022, 18:39
Čas čítania 0:42
Martin Adam Pavlík

Billie Elish sa už po šiestykrát rozprávala s Vanity Fair. Hovorila o novom priateľovi aj o zmene životosprávy

Billie Elish sa už po šiestykrát rozprávala s Vanity Fair. Hovorila o novom priateľovi aj o zmene životosprávy
Zdroj: Instagram/Billie Eilish
OSOBNOSTI BILLIE EILISH HUDBA ROZHOVORY ŠOUBIZNIS SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Americká speváčka sa aj tentoraz postavila pred kamery a zhrnula uplynulý rok aj plány do toho ďalšieho.

Je fascinujúce sledovať progres a úspechy americkej speváčky Billie Eilish. Najlepšie ich vidno s ročnými odstupmi v pravidelných rozhovoroch pre Vanity Fair. V pondelok sme sa dočkali ďalšieho, v poradí už šiesteho. Ten prvý robila ešte ako pätnásťročná v roku 2017, keď nemala na konte ani len jeden štúdiový album. 

Dnes má sedem cien Grammy či dokonca Oscara za titulnú pieseň k bondovke No Time to Die, ktorú zložila s bratom Finneasom O’Connellom. Dvadsaťročná speváčka vníma ako svoje najväčšie tohtoročné úspechy svetové turné a účinkovanie na prestížnych festivaloch Coachelle a Glastonbury. 

Oznámila aj potešujúcu novinku. S bratom Finneasom začali pracovať na novom albume. Ten si však pravdepodobne budeme môcť vypočuť až budúci rok. Speváčka ďalej povedala, že plánuje zoskočiť z lietadla padákom a možno aj bungee jumping z útesu. „Strach ma naozaj baví,“ povedala s úsmevom Eilish.

Hovorila aj o svojom priateľovi, ktorým je herec a spevák Jesse Rutherford, líder rockovej kapely The Neighborhood, a priznala, že zmenila životosprávu. „Bol to naozaj šialený proces, no cítim sa lepšie ako kedykoľvek predtým a aj vyzerám úplne inak ako kedykoľvek predtým.“

Domov
Zdieľať
Diskusia