Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
26. novembra 2022, 14:30
Čas čítania 3:40
Dominik Vetrák

10 celebrít a filmových hviezd, ktoré majú obyčajné zamestnania a môžu ťa obslúžiť aj v reštaurácii

10 celebrít a filmových hviezd, ktoré majú obyčajné zamestnania a môžu ťa obslúžiť aj v reštaurácii
Zdroj: Lionsgate/Paramount Pictures
FILMY A SERIÁLY HOLLYWOODSKI HERCI
Uložiť Uložené

Toto je 10 známych tvárí z hollywoodskych filmov, ktoré dnes už na obrazovkách veľmi nevídaš.

Nie všetci herci sa cítia v šoubiznise dobre. Niektorí s hraním skončia ešte v detstve, iných prestane baviť a začnú sa venovať iným koníčkom. O niektorých producenti stratia záujem a tak si musia nájsť inú prácu. Tento článok je práve o známych a populárnych hercoch, ktorí pracujú v bežných zamestnaniach. 

1. Jeff Cohen

Pamätáš si postavu Chunka zo sci-fi klasiky Goonies z roku 1985? Hral ho Jeff Cohen, ktorý sa následne objavil ešte v niekoľkých filmoch a seriáloch. Nakoniec si však zvolil kariéru právnika a s partnerom založil právnickú firmu Cohen Gardner LLP.

2. Chris Owen

Kto by mohol zabudnúť na legendárneho Sherminátora? Hviezda série Prci, prci, prcičky už nikdy nezažila slávu podobnú z tínedžerských čias, no aj napriek tomu Chris pokračoval v herectve. Je to však len jeho bokovka plná malých rol a v súčasnosti pracuje v sushi reštaurácii Sushi Roku v Los Angeles. 

Prcičky
Zdroj: Universal

3. Jack Gleeson

Ako herec milovaný, no ako jeho najúspešnejšia postava nenávidený. Aj tak sa dá opísať hollywoodska kariéra nádejného mladého herca, ktorého si môžeš pamätať z filmu Batman začína, no najmä zo seriálu Game of Thrones, kde hral neznesiteľnú postavu – Joffreyho. Herec si po Game of Thrones dal od herectva pauzu a rozhodol sa študovať. Okrem toho je producentom a zakladateľom divadelnej spoločnosti Collapsing Horse Theatre Company v Írsku.

Domov
Zdieľať
Diskusia