Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. novembra 2022, 11:10
Čas čítania 1:16
Daniel Mikolášik

VIDEO: Známeho rapera Bluefacea zadržala polícia. Obvinili ho z pokusu o vraždu

HUDBA RAP RAPOVÁ SCÉNA SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Raper čelí dvom závažným obvineniam, tvrdí portál TMZ. Prišlo si poňho 8 policajtov v civile.

Amerického rapera Bluefacea v utorok popoludní v Las Vegas zadržala polícia. Známy interpret z Los Angeles čelí obvineniu z pokusu o vraždu. Informoval o tom portál TMZ, ktorý zverejnil aj videá z policajnej akcie.

Na zverejnených záberoch sedia Blueface a jeho priateľka Chrisean Rock na lavičke pred reštauráciou Lo-Lo’s Chicken & Waffles a pozerajú sa do telefónov. Vtom k nim pribehne 8 policajtov v civile, ktorí ho pritlačia k stene, spútajú ho a odvedú preč.

Policajti na mieste oznámili, že na neho vydávajú zatykač. Čelí konkrétne dvom závažným obvineniam: z pokusu o vraždu s použitím smrtiacej strelnej zbrane a z vystrelenia zo zbrane do budovy a vozidla. K incidentu údajne došlo 8. októbra v Las Vegas.

„Detektívi LVMPD dnes zatkli 25-ročného Johnathana Portera za streľbu, ktorá sa odohrala 8. októbra neďaleko Sunset Rd. a S. Las Vegas Blvd.,“ napísala v deň zadržania metropolitná polícia v Las Vegas na Twitteri.

Ďalšie podrobnosti orgány činné v trestnom konaní bezprostredne neposkytli. Dvadsaťpäťročný raper len pár dní po údajnej streľbe zverejnil na Instagrame zábery z videoklipu k svojej skladbe Better Days 2 (Pain In The Ghetto). V klipe sa nachádza vo väzení a je oblečený vo väzenskej oranžovej kombinéze. V skladbe rapuje: „Jeden podozrivý, dve obete, zranili všetky ich tri deti. Štyri, päť výstrelov, stačilo to na schytanie 40 rokov.“

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Blueface (@bluefasebabyy)

Blueface sa preslávil najmä vďaka svojmu úspešnému hitu Thotiana, na ktorý vzniklo niekoľko remixov spoločne so známymi menami ako Cardi B či YG. Ide o jeho doposiaľ najúspešnejší singel, ktorý sa umiestnil na 8. mieste v rebríčku Billboard Hot 100. O jeden remix Thotiany sa postarali aj slovenskí raperi v zložení Ego, Dalyb, Zayo a Samey.

Domov
Zdieľať
Diskusia