Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
6. novembra 2022, 14:30
Čas čítania 5:06
Tímea Krauszová

Slovenskí študenti nám vysvetlili, ako majú sex na intráku: Spiaci spolubývajúci nie je prekážkou, ak je dosť vášne (Anketa)

ZAUJÍMAVOSTI AKO MAŤ EŠTE LEPŠÍ SEX ANKETY SEXUALITA ŠTUDENTI
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov
a chcem zobraziť obsah
späť na hlavnú stránkuSpäť

Ako si vytvoriť bezpečný priestor pre intímnosti, ak izbu zdieľaš s niekoľkými ľuďmi?

Vychovávateľka ti vyklopáva na dvere, staré postele vŕzgajú a búchajú o stenu alebo na vedľajšej posteli spí tvoj spolubývajúci. Aj za takýchto okolností si mladí Slováci a Slovenky nachádzajú čas na intimitu. Opýtali sme sa ľudí, ktorí žijú na slovenských internátoch, čo robia, keď chcú mať sex – a či ich už pri tom aj načapali.

O sexe a sexualite sa často hovorí len v tých najvážnejších významoch: v učebniciach sú poučky o rizikách pohlavných chorôb, väčšina mladých ľudí sa o sexe učí z porna, pretože nemáme kvalitnú vzťahovú a sexuálnu výchovu, pritom prieskumy ukazujú, že sexuálne žiť začína slovenská mládež už v 13.

V Refresheri sa na tieto témy nepozeráme cez prsty: rozoberáme všetko od sexuálnej orientácie cez sexuálne preferencie a taktiky až po aktuálne informácie o tom, čo vieme o sexualite ľudí. Klikni sem pre všetky články na túto tému, a ak chceš našu prácu podporiť, pridaj sa do klubu Refresher+.

Odporúčané
Mlynská dolina: Niektorí investovali do izieb stovky eur, inde sú jedinou výzdobou staré skrine a proteínové prášky Mlynská dolina: Niektorí investovali do izieb stovky eur, inde sú jedinou výzdobou staré skrine a proteínové prášky 16. novembra 2019, 9:46

Trojboj intimity: prázdna izba, zamknuté dvere, pustená sprcha

Stredoškolské intráky si zažili svoje. Svedčí o tom aj Lukáš, ktorý našiel dokonalú odpoveď na klopanie na dvere. Mal jedného spolubývajúceho, na izbe mali aj kúpeľňu. Keď sa chcel Lukáš stretnúť s priateľkou, so spolubývajúcim sa na tom konkrétne nedohadovali. Mal prehľad o jeho poobednom rozvrhu, a vždy, keď sa vytratil na tréning, získali Lukáš s priateľkou zhruba dve hodinky času.

respodent
Zdroj: archív respondenta

„Šli sme sa ‚doučovať‘ do spoločenskej miestnosti, a keď sa nám zachcelo, vyparili sme sa a šli sme do mojej izby. Zamkol som vchodové dvere, pustil som sprchu a išli sme na vec,“ opisuje svoju stratégiu. Ak aj niekto zaklopal na dvere, Lukáš jednoducho zakričal, že je v sprche, a dotyčný odišiel.

„Keď sme boli hluční, bol som donútený pustiť aj hudbu. Najväčší problém boli staré, vŕzgajúce postele, ktoré dosť búchali.“ Po akte jednoducho odomkol a otvoril dvere, a ak sa vychovávatelia pýtali, prečo je na jeho izbe dievča (niečo, čo je na stredoškolských internátoch zakázané), odvetil, že jej „niečo dával“.

Nikdy ho pri sexe nenachytali a pre istotu to nehovoril ani iným študentom na internáte, aby ho náhodou neprezradili.

Do poznámok si teda zapíš: ak je jeden z vás hlučný, sprcha nestačí. A ak nevieš, čo pustiť, máme pre teba tip. Hudba Sexercise má za úlohu naladiť milencov a pomôcť im užívať si intímne chvíle do rytmu, ktorým dosiahnu vyššiu aktivitu, čím zároveň aj spália viac kalórií.

Odporúčané
V sprche, klasicky či zozadu? Pri týchto sexuálnych polohách ľudia zvyčajne pália najviac kalórií V sprche, klasicky či zozadu? Pri týchto sexuálnych polohách ľudia zvyčajne pália najviac kalórií 6. februára 2022, 14:30

Dostali sme písomné pokarhanie

Marko chodil na strednej s dievčaťom, ktoré bývalo na internáte. Jej spolubývajúca nemala problém dopriať im trošku súkromia a nechala ich osamote, keď sa chceli venovať intímnostiam. Izbu, samozrejme, zamkli. 

„Po čase ma začala hľadať vychovávateľka, tak sa išla spýtať mojej priateľky, či nevie, kde som. Keď chcela otvoriť dvere, tak bolo zamknuté.“ Marko s priateľkou však všetko stihli krátko predtým, takže vychovávateľke rovno šli otvoriť dvere. Nezistila, čo sa na izbe stalo, ale obaja dostali pokarhanie. „Ja za to, že som bol na dievčenskej izbe, a ona za to, že bola zamknutá,“ spomína so smiechom. 

Jeho rodičia pokarhanie síce dostali poštou, no prečítal si ho len otec. Dozvedel sa iba toľko, že jeho syna našli na dievčenskej izbe. O sexe nevie.

Odporúčané
Na čo myslia ľudia pri sexe? Tieto myšlienky komplikujú intímne chvíle mladých Slovákov Na čo myslia ľudia pri sexe? Tieto myšlienky komplikujú intímne chvíle mladých Slovákov 16. januára 2022, 9:30

Spolubývajúci spal vedľa nás

Veronika si pre Refresher zaspomínala na internátne časy v Mlynskej doline. „Oficiálne som mala vlastnú izbu na Šturáku, ale ako to už chodí, väčšinu času som prespávala na internáte Mladosť, kde bol ubytovaný môj priateľ. Na izbe boli vtedy traja ľudia, na bunke štyria.“

Izba na nových Manželákoch. Ilustračná fotografia.
Izba na nových Manželákoch. Ilustračná fotografia. Zdroj: Refresher/Tímea Krauszová

Najčastejšie bol „doma“ len jeden zo spolubývajúcich, s ktorým sa dobre poznala aj Veronika. Napriek priateľstvu sa však otvorene na rozvrhu intímností nedohodli. „Keď bol preč, tak sme šli na to, a keď nebol a spal, tak niekedy taktiež,“ priznáva so smiechom. Útočisko im poskytli aj iné internátne miestnosti, napríklad kuchynka pred rekonštrukciou, kam nikto nechodil, či sprcha a toaleta. Tie boli spoločné pre celú bunku. Vraví, že sex na čiastočne verejných miestach mali pomerne často, ale nikdy ich nikto neprichytil pri čine. 

Až na spomínaného spolubývajúceho. „Raz sme to robili v noci a ja som začala naschvál trochu viac vzdychať. Spolubývajúci sa zobudil a asi minútu sa pozeral von, no potom odišiel bez slova z izby. Asi o pol hodinu sa vrátil a ľahol si spať. Nikdy sme sa o tom nerozprávali.“

Veronika je so svojím partnerom dodnes. Sú manželia a čoskoro sa im narodí prvé dieťa. Ponaučenie do života: dobrodružstvo je vo vzťahu dôležité.

Odporúčané
Desať metrov od pódia, priamo pred ľuďmi aj v smrade na toitoike. Ako si užívajú sex návštevníci Grapu? (Anketa) Desať metrov od pódia, priamo pred ľuďmi aj v smrade na toitoike. Ako si užívajú sex návštevníci Grapu? (Anketa) 13. augusta 2022, 14:30

Ráno nás prichytila spolubývajúca

Život na stredoškolskom internáte nemusí hneď znamenať, že si vynaliezaví zaľúbenci nenájdu priestor na intímne chvíle. Sarah bývala na bunke so šiestimi ďalšími dievčatami. Ona bola na dvojposteľovej izbe, teda mala len jednu spolubývajúcu, s ktorou bývala počas celého štúdia. Stali sa dobrými kamarátkami.

Vraví, že väčšinou trávila s priateľom čas práve na izbe. „V poslednom ročníku moja spolubývajúca nebývala poriadne na izbe. Tým činom som jej ani nedávala vedieť, že sa u nás také niečo deje.“ Súkromie na intráku si však musela vydobyť a navodiť dojem, že všetko je v úplnom poriadku.

„Na to, aby sme mali pokoj od vychovávateliek, sme spravili to, čo od nás väčšinou vyžadovali. Rady sa porozprávali, keď sme prišli zo školy. Potom nás už nemali potrebu kontrolovať na izbe. Alebo nám počas rozhovoru spomenuli, že nás prídu pozrieť o nejakej hodine pre niečo, čo sa riešilo. Takže sme s priateľom vedeli, kedy sa dá niečo robiť.“  

Ilustračná fotografia.
Ilustračná fotografia. Zdroj: Refresher/Tomáš Blahuta

Pre istotu počas sexu zatvárali dvere a snažili sa byť potichu. Vychovávateľky im na to neprišli, no jej kamarátku-spolubývajúcu jedno ráno nepríjemne prekvapilo, čo sa na izbe deje. „Prišla z domu skoro ráno a prichytila nás. Potom na to nadávala celý deň, ešte si z toho aj robila žarty pred našou partiou.“

Dnes už 20-ročné ženy sú stále v kontakte a na incidente sa len zasmejú. Spolubývajúca ju „nenabonzovala“ a Sarah dodnes verí, že ani susedné izby ich nikdy nepočuli pri čine.

Odporúčané
Aký bol tvoj prvý sex? Mladí Slováci nám prezradili svoje zážitky. Od toho, čo počuli, videli vo filmoch či v porne, to má ďaleko Aký bol tvoj prvý sex? Mladí Slováci nám prezradili svoje zážitky. Od toho, čo počuli, videli vo filmoch či v porne, to má ďaleko 22. mája 2022, 12:30

Spolubývajúcemu dám päť eur a pošlem ho na pivo

Vysokoškolák Juraj našiel spôsob, akým si vydobyť súkromie. Ak s priateľkou nevychytajú čas, keď je izba prázdna, tak jednoducho spolubývajúcemu strčí do ruky päť eur a pošle ho na pivo.

Býva na internáte s bunkovým systémom, dohromady je na bunke desať ľudí s jednou spoločnou kúpeľňou. Bunku tvoria dve dvojposteľové a dve trojposteľové izby. Juraj sa snaží všade vidieť priechodné riešenie a vraví, že všetko sa dá skĺbiť. Keď prišla za ním priateľka a práve nemal voľnú izbu pre seba, spolubývajúcemu ponúkol kšeft.

„Povedal som mu, nech na hodinku ide na párty alebo na pivo a bolo. Nerobili sme žiadne iné opatrenia, sem-tam zamkneme a necháme kľúč vo dverách.“ Hoci to prv znie ako drahý špás, nemusí platiť zakaždým, keď chce súkromie. Na izbe sa rozprávajú aj o tom, kto kedy príde alebo kto kedy pôjde domov, takže má prehľad o tom, kedy bude izba voľná. Vraví, že komunikácia je pri plánovaní dôležitá.

Odporúčané
„Frajerka sa mi hrala s análom a mne sa to zapáčilo.“ Mladí Slováci nám opísali, ako sa im podarilo nájsť mužský bod G „Frajerka sa mi hrala s análom a mne sa to zapáčilo.“ Mladí Slováci nám opísali, ako sa im podarilo nájsť mužský bod G 19. októbra 2022, 14:30

Vyrušili nás dievčatá z vedľajšej izby

Naša čitateľka Mária nás požiadala o anonymitu – nechcela, aby ju blízki spoznali. Preto nepoužívame jej skutočné meno. Býva na vysokoškolskom internáte, kde na jednej bunke žije päť dievčat. Ona je v trojposteľovej izbe, vedľa je izba pre dve ženy. Čas na sex si vybavila so spolubývajúcimi zo svojej izby, no nenapadlo jej požiadať o súkromie aj susedky.

„So spolubývajúcimi som sa dohodla, že keď budú nablízku, zavolajú alebo napíšu správu. Ale nedohodla som sa s dievčatami z vedľajšej izby, ktoré mi zaklopali a zakričali internátna polícia.“ Susedky si chceli iba požičať rýchlovarnú kanvicu, ale zaklopali v zlom čase.

„Keďže bolo počuť, že sa na izbe rozprávame, tak som im šla otvoriť. Bola som zabalená v uteráku,“ spomína si na trápny moment Mária. „Iba sa na mňa pozreli, zasmiali sa, ospravedlnili sa a spokojné s kanvicou odišli. Cítila som sa trápne.“

Neskôr sa o tom ešte porozprávali a všetky zúčastnené strany to berú v poriadku.

Odporúčané
Zašpinili obliečky, načapal ich policajt, začala tiecť krv. Vyberáme najbizarnejšie sexuálne zážitky našich čitateľov Zašpinili obliečky, načapal ich policajt, začala tiecť krv. Vyberáme najbizarnejšie sexuálne zážitky našich čitateľov 5. septembra 2021, 9:30
Domov
Zdieľať
Diskusia