Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. októbra 2022, 21:11
Čas čítania 0:57
Martin Adam Pavlík

Jake Paul a Anderson Silva pred spoločným zápasom uzavreli nezvyčajnú stávku. Prezident UFC z nej nebude nadšený

Jake Paul a Anderson Silva pred spoločným zápasom uzavreli nezvyčajnú stávku. Prezident UFC z nej nebude nadšený
Zdroj: Getty Images/Mike Ehrmann
ŠPORT ANDERSON SILVA BOJOVÉ ŠPORTY BOX JAKE PAUL KICKBOX SPOJENÉ ŠTÁTY AMERICKÉ SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Obaja stávku spečatili vzájomným podaním rúk na tlačovej konferencii.

Ako píše ESPN, Jake Paul a Anderson Silva pred spoločným zápasom uzavreli nezvyčajnú stávku na tlačovej konferencii. Paul má stávky veľmi rád, keďže jednu uzavrel aj s Tyronom Woodleym, ktorého porazil naposledy. Woodley si tak musel dať tetovanie v znení: „Milujem Jaka Paula.“ 

Tentoraz prišiel Paul s oveľa odvážnejšou stávkou, ktorá sa mu môže vypomstiť. Paul navrhol Silvovi, že ak Silva vyhrá, Paul s ním absolvuje odvetný zápas v kickboxe. Mladší z bratov Paulovcov síce najprv ponúkol odvetu rovno v MMA, ale bývalý šampión UFC jasne povedal, že s MMA už skončil.


Ak však Jake Paul, naopak, vyhrá, Silva mu musí pomôcť založiť asociáciu pre bojovníkov UFC. „Ak vyhrám, spojíme sa, aby sme vytvorili zjednotenú asociáciu, ktorá pomôže bojovníkom UFC získať lepší plat a lepšiu zdravotnú starostlivosť,“ povedal Paul, ktorý dlhodobo poukazuje na zlé podmienky zápasníkov v najprestížnejšej MMA lige sveta a nemá sa príliš v láske s jej prezidentom.

Obaja stávku spečatili vzájomným podaním rúk. Paul a Silva sa stretnú v ringu už dnes v noci v aréne Gila River v Glendale. Zápas je vypísaný na osem kôl. Zatiaľ čo Paul má 25 rokov a preslávil sa ako herec a youtuber, 47-ročný Silva patrí medzi absolútne legendy MMA. V roku 2006 sa stal šampiónom strednej váhy v UFC a opasok držal dlhých šesť rokov. 

V boxe má Silva skóre tri výhry a jednu porážku. Jake Paul ešte v profi boxe neprehral. Zatiaľ sa mu podarilo zvíťaziť päťkrát, z toho štyrikrát na knokaut.

Domov
Zdieľať
Diskusia