Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. októbra 2022, 8:36
Čas čítania 0:32
Tomáš Šusták

Rihanna hlási veľký návrat k speváckej kariére po šiestich rokoch. Počúvaj novinku

NEWS BLACK PANTHER: WAKANDA FOREVER RIHANNA SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Na piesni sa podieľal aj režisér filmu Black Panther: Wakanda Forever.

Rihannin singel Lift Me Up k filmu Black Panther: Wakanda Forever je jej prvým sólo hudobným počinom od roku 2016, keď vydala album Anti. Od tohto momentu sme ju mohli počuť len na albume interpreta Partynextdoor.

Piesňou skladá poctu zosnulému hercovi Chadwickovi Bosemanovi, hlavnému hrdinovi filmu Black Panther. Herec nečakane zomrel v roku 2020 na rakovinu hrubého čreva, o ktorej sa verejne nikde nevyjadroval. 

Snímka Black Panther: Wakanda Forever sa do kín dostane 11. novembra. Tvorcovia sa rozhodli Bosemanovu rolu nepreobsadiť iným hercom a namiesto toho zmenili celý príbeh a scenár filmu. 

Rihanna chystá veľkolepý návrat vo februári 2023, keď vystúpi na finále Super Bowlu. Mediálny priestor v rámci polčasovej šou na finále amerického futbalu patrí vo svete reklamy medzi najdrahšie, preto fanúšikovia očakávajú, že ho Rihanna využije na oznámenie dlho sľubovaného albumu s pracovným názvom R9. 

Domov
Zdieľať
Diskusia