Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. septembra 2022 o 8:44
Čas čítania 0:46
Viktor Kniš

Rihanna vystúpi na Super Bowle. Populárna speváčka chystá veľkolepý návrat k hudbe

HUDBA RIHANNA
Uložiť Uložené

Rihanna sa vracia k hudbe cez najprestížnejšie pódium na svete. Finále sa bude konať vo februári 2023.

Rihanna chystá veľkolepý návrat ku kariére úspešnej popovej speváčky. Vo februári 2023 vystúpi na finále Super Bowlu. Oznámila to prostredníctvom svojho instagramového účtu, na ktorý sa vrátila po štyroch mesiacoch. Odkedy sa stala matkou, sociálne siete nevyužívala. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa badgalriri (@badgalriri)

Mediálny priestor v rámci polčasovej šou na finále amerického futbalu patrí medzi najdrahšie vo svete reklamy, preto fanúšikovia očakávajú, že ho Rihanna nevyužije ako jednorazovku, ale dočkáme sa aj dlho sľubovaného albumu s pracovným názvom R9. Rodáčka z Barbadosu ho fanúšikom sľubuje už približne tri roky, počas ktorých sa však aspoň stihla stať najmladšou „selfmade“ miliardárkou

V 34 rokoch jej majetok podľa každoročných výsledkov časopisu Forbes dosahuje 1,4 miliardy dolárov. Okrem hodnoty hudobnej kariéry brali finanční analytici do úvahy aj cenu spoločností Fenty Beauty, Fenty Skin a Savage X Fenty. Rihanna napriek tomu dlhodobo deklaruje, že jej primárnym cieľom nie je tvoriť zisk. Podporuje množstvo dobročinných organizácií a viac ako na manažovanie firiem sa sústredí na produkty a imidž. 

Prvýkrát Forbes označil Rihannu za miliardárku v minulom roku

Speváčka a podnikateľka sa v procese tvorby albumu zblížila s raperom ASAP Rockym, s ktorým majú spoločné dieťa. 

Domov
Zdieľať
Diskusia