Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. júla 2022 o 12:40
Čas čítania 0:51
Viktor Kniš

Rihanna je najmladšia miliardárka v USA, ktorá sa vypracovala z nuly. Jej majetok má hodnotu 1,4 miliardy

OSOBNOSTI RIHANNA
Uložiť Uložené

Speváčka a podnikateľka zaknihovala dôležitý úspech.

Speváčka a podnikateľka Rihanna je najmladšou miliardárkou v Spojených štátoch s prívlastkom „selfmade“, informuje CNBC. V preklade to znamená, že nemusela zdediť žiadny majetok ani firmy, aby hodnotu svojho majetku zvýšila umelo. Vypracovala sa sama z nuly bez akéhokoľvek zázemia od rodiny alebo kontaktov, ktoré by jej pomohli naštartovať biznis.

Začala ako speváčka, dnes jej meno nesie niekoľko veľkých firiem. Podniká najmä v beauty biznise a má vlastnú značku spodného prádla a doplnkov.  

V 34 rokoch jej majetok podľa každoročných výsledkov časopisu Forbes dosahuje 1,4 miliardy dolárov. Okrem hodnoty hudobnej kariéry brali finanční analytici do úvahy aj cenu spoločností Fenty Beauty, Fenty Skin a Savage X Fenty. Rihanna napriek tomu dlhodobo deklaruje, že jej primárnym cieľom nie je tvoriť zisk. Podporuje množstvo dobročinných organizácií a viac ako na manažovanie firiem sa sústredí na produkty a imidž. 

Prvýkrát Forbes označil Rihannu za miliardárku v minulom roku

Rihanna
Zdroj: Instagram/Rihanna

Rihanna sa v posledných dvoch mesiacoch odmlčala aj na Instagrame, bulvárne denníky však už skôr informovali, že odcestovala na Barbados, kde porodila. Momentálne sa viac ako na podnikanie alebo hudbu sústredí na svoje dieťa.

Odporúčané
Súboj outfitov: Jennifer Lopez alebo Rihanna? Vyber, ktorá popdiva predviedla na týždni módy lepší look  Súboj outfitov: Jennifer Lopez alebo Rihanna? Vyber, ktorá popdiva predviedla na týždni módy lepší look 23. januára 2024 o 12:17

Fanúšikom síce vlani sľúbila album a miestami o ňom aj podrobnejšie rozprávala, neskôr však dostalo prednosť súkromie aj kvôli tomu, že sa zblížila s raperom ASAP Rockym. Ten je momentálne v Európe, kde absolvuje turné.  

Domov
Zdieľať
Diskusia