Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. októbra 2022, 10:41
Čas čítania 0:28
Dominik Vetrák

Super Mario ožíva v traileri pre animovaný film Super Mario Bros. Zdá sa, že Bowser dá Mariovi na zadok

Super Mario ožíva v traileri pre animovaný film Super Mario Bros. Zdá sa, že Bowser dá Mariovi na zadok
Zdroj: Nintendo/Illumination
FILMY A SERIÁLY THE SUPER MARIO BROS.
Uložiť Uložené

Očakávaný animovaný film podľa legendárnej videohry od Nintenda dorazí do kín už na jar budúceho roka.

Spoločnosti Nintendo a Illumination (Mimoni, Ja zloduch) vydali prvý teaser trailer pre animovaný film Super Mario Bros. Premiéry sa dočkáme 7. apríla 2023 a pomaly sa na ňu začíname aj tešiť. Animovaný film totiž vyzerá veľmi dobre. Fanúšikov Super Maria poteší pohľad na farebné a veľkolepé svety a aj hlas herca Jacka Blacka ako záporáka Bowsera. 

Odporúčané
House of the Dragon: Ako sa rodia draci a kto má na nich právo? Koľko drakov sme už v seriáli videli a komu patria? House of the Dragon: Ako sa rodia draci a kto má na nich právo? Koľko drakov sme už v seriáli videli a komu patria? 6. októbra 2022, 14:30

Samotného Super Maria nahovoril herec Chris Pratt a vo filme budeme počuť aj hlasy hercov, ako Anya Taylor-Joy (Princess Peach), Charlie Day (Luigi), Seth Rogen (Donkey Kong) či Keegan-Michael Key (Toad).

Animák režírovali Aaron Horvath a Michael Jelenic (Teen Titans Go!, Teen Titans Go! To the Movies) a scenár napísal Matthew Fogel (The LEGO Movie 2: The Second Part, Minions: The Rise of Gru).

Domov
Zdieľať
Diskusia