Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. októbra 2022, 21:54
Čas čítania 0:35
Dominik Vetrák

Nové Need for Speed: Unbound bude anime. Sleduj štýlový trailer

Nové Need for Speed: Unbound bude anime. Sleduj štýlový trailer
Zdroj: EA
TECH NEED FOR SPEED UNBOUND
Uložiť Uložené

Hra od Electronic Arts vychádza už v decembri. Sleduj prvý trailer a zisti podrobnosti o hre.

Vydavateľ Electronic Arts a vývojári zo štúdia Criterion Games (NFS Hot Pursuit, Burnout) oznámili najnovšiu časť z pretekárskej série Need for Speed s názvom Unbound. Na tom nie je nič prekvapivé, zaujímavý je však vizuál hry, ktorý pôsobí skôr ako prehnané anime s rôznymi blikajúcimi svetlami a výraznými audiovizuálnymi efektmi. Je to unikátny prístup a hra vyzerá v pohybe veľmi lákavo.

Odporúčané
V septembri vyšlo 5 vynikajúcich hier, ktoré majú lepšie hodnotenia ako väčšina titulov, ktoré si tento rok hral V septembri vyšlo 5 vynikajúcich hier, ktoré majú lepšie hodnotenia ako väčšina titulov, ktoré si tento rok hral 30. septembra 2022, 18:00

Tvorcovia sa sústredili na vytvorenie skvelého zážitku pre jedného hráča, takže sa môžeš tešiť na desiatky pouličných pretekov a príbehovú zložku s viacerými postavami. Do pretekov môžeš vstúpiť hocikedy, ale bude ťa to stáť peniaze. Vedz, že ak nevyhráš, o „vstupné“ do pretekov prídeš.

Tešiť sa môžeš aj na rozsiahle možnosti tuningu a úprav áut. Need for Speed Unbound vyjde už 2. decembra na PS5, Xbox Series X/S a PC (na starých konzolách si hru nezahráš). Bude v kvalite 4K a so 60 snímkami za sekundu (60fps).

Domov
Zdieľať
Diskusia