Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. októbra 2022, 12:30
Čas čítania 1:06
Daniel Mikolášik

Veľa kože, zvodné telá či dlhé sukne na mužoch. Toto sú najlepšie outfity z prvého dňa Fashion LIVE!

Veľa kože, zvodné telá či dlhé sukne na mužoch. Toto sú najlepšie outfity z prvého dňa Fashion LIVE!
Zdroj: REFRESHER/Jakub Michal Teringa
MÓDA FASHION LIVE! FASHION WEEK MÓDA MÓDA SLOVENSKÝCH A ČESKÝCH ULÍC STREETSTYLOVÁ MÓDA
Uložiť Uložené

Účastníci najväčšej módnej akcie na Slovensku nás presvedčili o tom, že si dokázali osvojiť tohtoročné trendy.

V piatok 30. septembra v Nivách odštartoval už 9. ročník najväčšieho módneho podujatia na Slovensku s názvom Fashion LIVE! V priestoroch multifunkčného centra sa uskutočnil už druhýkrát. Opäť priniesol úplne novú a originálnu scénu, jedinečnú atmosféru a špičku slovenských dizajnérov.

Prvý deň na móle odštartovala prehliadka študentov Ateliéru 343. Hneď po nej predviedla svoje kolekcie Barbora Peuch, ktorá pri tvorbe textilných materiálov pre svoju najnovšiu kolekciu UNKNOWN STREET spolupracovala s textilnou dizajnérkou Zuzanou Šebekovou.

Ďalej sa predstavila značka ORVO s kolekciou SERAPAX, Kura collection dizajnérky Jany Kurilákovej a Veronika Kostková so svojím wedding ateliérom. Prvý prehliadkový deň zakončil ako čerešnička na torte Lukáš Krnáč obrovskou šou sprevádzanú vogue tanečnicami, ktorá sa niesla v duchu upcyklovaného denimu.

„V porovnaní s minulým rokom je určite veľkým lákadlom napríklad úplne nová a unikátna scéna, dva priestory alebo to, že máme o štyri autorské prehliadky viac, čiže dokopy 18 prehliadok za tri dni. Sme radi, že môžeme odprezentovať viac dizajnérov a mladé talenty a, samozrejme, aj slovenskú etablovanú špičku,“ prezradila pre Refresher organizátorka Zora Husarčíková.

Odporúčané
TOP 15 tričiek s krátkymi rukávmi na leto 2024. Trendy je minimalizmus aj výrazné grafiky TOP 15 tričiek s krátkymi rukávmi na leto 2024. Trendy je minimalizmus aj výrazné grafiky 19. apríla 2024, 11:00

Štáb Refresheru na najväčšej slovenskej módnej akcii nemohol chýbať. Prinášame ti preto tie najlepšie outfity z prvého dňa Fashion LIVE! Nechýbala luxusná elegancia, extravagancia, zvodné telá, veľa kože a Slováci nám tiež ukázali, že si dokázali osvojiť tohtoročný trend dlhých sukní na mužoch. Scrolluj nižšie a sleduj outfit check účastníkov!

V Refresheri ti pravidelne prinášame rôzne módne články, fotoreportáže outfitov z módnych podujatí či streetstyle zo slovenských a z českých ulíc. Viac podobných článkov o lokálnej móde nájdeš v tejto sekcii. Tvorbu kvalitných výstupov môžeš podporiť prostredníctvom klubu Refresher+ a všetky články si tak prečítaš bez obmedzení.

@adamdomorak

Fashion LIVE! 2022 outfity z prvého dňa
Zdroj: REFRESHER/Jakub Michal Teringa

@borishr1vn4k

Fashion LIVE! 2022 outfity z prvého dňa
Zdroj: REFRESHER/Jakub Michal Teringa
Domov
Zdieľať
Diskusia