Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Tento článok je vytvorený v rámci mediálnej spolupráce s TV Markíza
2. októbra 2022, 10:30
Čas čítania 2:29

Šajmo rozbieha hereckú kariéru. Pozri sa, akú rolu dostal v epizóde Pána profesora

FILMY A SERIÁLY PÁN PROFESOR
Uložiť Uložené

Zahral si po boku Tomáša Maštalíra aj rapera Ega.

Nie je to prvýkrát, čo sa náš moderátor Šajmo objavil v seriáli Pán profesor. Doteraz si ho v ňom mohol zahliadnuť ako hrá v podstate sám seba a natáča reportáž pre Refresher. Tentoraz sa však zhostil samostatnej roly, ktorá mu nie je úplne cudzia – zahral si kamaráta známeho rapera. V najbližšej epizóde Pána profesora tak uvidíš Šajma po boku Ega. Prezradil nám, ako mu sadla rola, čo ho bavilo na Egových replikách, ale aj to, ako vníma túto novú skúsenosť. 

šajmo pán profesor
Zdroj: TV Markíza

Pôvodne chcel byť seriálovým študentom

Šajmo nám prezradil, že sa zúčastnil kastingu na jedného zo študentov, avšak nakoniec mu táto rola nevyšla. I napriek tomu si v seriáli Pán profesor zahral nielen moderátora Refresheru. „Dalo by sa povedať, že som prvýkrát nehral seba, ale zase to nie je úplne pravda, pretože keď som prvýkrát uvidel scenár, tak v ňom bolo napísané, že moja rola je raperov kamarát. To je aj moja životná rola, pretože rapová kariéra mi nevyšla, takže som stále len kamarát nejakého rapera,“ dodáva so smiechom. 

Keďže je jeho celoživotným snom stať sa hercom, rola ho veľmi potešila. „Tieto malé krôčiky pomaly, ale isto vedú k tomu, aby som si tento sen jedného dňa naplnil,“ dodáva a prízvukuje, že je otvorený všetkým ponukám na hranie.

šajmo pán profesor
Zdroj: TV Markíza

Postava v seriáli mu sadla ako uliata

Na prirodzenosti jeho postavy pridalo aj to, že si mohol obliecť v podstate čo chcel, od kostymérok dostal dve podmienky – nech je to „fresh“ a nie je vidieť výrazné značky. Šajmo nám prezradil, že si obliekol to, čo obvykle, a že proti jeho outfitom nemali žiadne výhrady, dokonca dostal aj pochvalu, pretože vraj nebolo treba nič meniť. 

Ako iste vieš, Šajmo je charakteristický svojím energickým až bláznivým prejavom, zaujímalo nás preto, či nemal problém s niektorými textami. „Ak tam boli také miesta, tak som si to upravil, aby mi to sedelo do úst. Musím povedať, že som bol snaživec, keďže som tam nový a nechcel som šaškovať. Preto som sa poctivo učil texty, trošku som to menil, ale viac-menej som sa držal toho, čo som tam mal.“

šajmo pán profesor
Zdroj: TV Markíza

Šajmo hrá v seriáli po boku rapera Ega

Náš moderátor Šajmo spočiatku nevedel, kto bude jeho seriálový kamarát. Sám mal nejaké tipy spomedzi ľudí, ktorí sa pohybujú okolo Yakshu, keďže so seriálom spolupracuje. Očakával možno Gleba, no ani mu nenapadlo, že si zahrá s Egom. Prezradil, že ho však spolupráca s Egom v seriáli veľmi potešila, keďže sú aj v bežnom živote kamaráti. 

Na Ega nám Šajmo prezradil, že nebol až tak poctivo naučený texty ako on. Vzhľadom na to, že hral Ego sám seba, v tom nevidí žiadnu chybu. V seriáli sa však ocitne aj v trochu inej polohe, ako sú jeho fanúšikovia zvyknutí. „Bolo hrozne smiešne vidieť v niektorých momentoch Ega ako herca, pretože tam má aj repliky, keď sa snažil dať dokopy Sama s Klaudiou a musel byť taký mediátor ich vzťahu,“ vysvetľuje Šajmo. 

Hranie v seriáli si pochvaľoval aj Ego, ktorý v rozhovore pre televíziu Markíza prezradil, že sa mu s mladými hercami hralo veľmi dobre. Seriál sleduje a považuje ho za jeden z najlepších na Slovensku. 

šajmo pán profesor
Zdroj: TV Markíza

Maštalír sa s ním podelil o cenné rady

Bez ostychu Šajmo prezrádza, že Maštalíra rešpektuje a veľmi sa tešil z hrania po jeho boku. Dozvedeli sme sa, že sa s ním veľmi rýchlo skamarátil. Do reči sa dali vďaka jednorazovej cigarete. „Sľúbil mi, že si príde kúpiť ,fajčítka‘, ktoré si nikdy nedošiel kúpiť. Normálne ma oklamal,“ dodáva so smiechom. Zároveň však priznáva, že mu dal cenné herecké rady, ktoré určite vo svojej budúcej hereckej kariére ešte využije. 

Ego a Šajmo nebudú jediné známe tváre, ktoré sa objavia v nasledujúcej epizóde Pána profesora. Všetko si to môžeš pozrieť už teraz na VOYO alebo v premiére v utorok o 20.30 h na Markíze
Domov
Zdieľať
Diskusia