Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti Shell.
30. apríla 2024, 13:00
Čas čítania 1:48
Sponzorovaný obsah

Spoločnosť Shell predstavila niekoľko noviniek. Na čerpacích staniciach konečne nájdeš aj zdravšie občerstvenie

GASTRO SHELL
Uložiť Uložené

Na čerpacích staniciach Shell si teraz vychutnáš aj bezmäsitú verziu hotdogu.

Spoločnosť Shell predstavila nové portfólio čerstvých, prevažne rastlinných produktov pod svojou značkou Shell Café, ktoré dopĺňa jej klasický sortiment. Nové varianty rýchleho občerstvenia sú ľahké, chutné a nutrične vyvážené. Obsahujú totiž množstvo zdraviu prospešných potravín, ako sú strukoviny, obilniny, zelenina, ovocie či jogurt.

Možnosti zdravšieho stravovania na cestách sú určené nielen pre vegetariánov, ale aj pre všetkých, ktorí chcú vyskúšať niečo ľahké a pritom chutné. Medzi novinkami nechýba ani bezmäsitá alternatíva k ikonickému hotdogu.

„Najpredávanejším produktom Shell Café je už niekoľko rokov po sebe hotdog. Tešíme sa, že jednou z noviniek je práve jeho rastlinná alternatíva,“ uviedol riaditeľ prevádzky čerpacích staníc Shell na Slovensku a v Česku Jan Čapský.

hotdog
Zdroj: Shell

Chrumkavé nugetky aj raňajkové menu

Tí, ktorí už mäso čiastočne alebo celkovo vo svojom jedálničku obmedzili, určite potvrdia, že stravovať sa mimo domova môže byť niekedy výzva. Preto Shell Café zaradilo do svojho portfólia hneď 7 vegetariánskych a vegánskych noviniek.

Niekto raňajky večne nestíha, niekto si bez nich nevie predstaviť deň. Či už patríš k jednej, alebo druhej skupine, raňajkové misky Shell Café sú tu pre všetkých, ktorí potrebujú na svojich cestách zahnať hlad niečím rýchlym, ale zato výživným. Smoothie miska s kokosovým jogurtom a mangom osloví všetkých milovníkov sviežej kyslastej chuti a miska Overnight Oats tých, ktorí obľubujú ovsené vločky, orechy a lesné ovocie.

vločky
Zdroj: Shell

V ponuke občerstvenia teraz nájdeš aj potraviny ako falafel, hummus, červenú repu, quinou, špenát či pečené bataty. Všetko sú to výživné potraviny bohaté na vitamíny, stopové prvky a aminokyseliny.

Vyberú si však aj milovníci mäsa. Bezmäsitý hotdog, nugetky či panini podľa talianskej receptúry chutia takmer na nerozoznanie od bežne dostupných variantov.

Shell podporil uvedenie nových produktov špeciálnou akciou na čerpacích staniciach, ktorá potrvá až do 19. mája. Ak si v tomto období zakúpiš niektorú z noviniek Shell Café, získaš voucher na ďalší nákup tohto sortimentu až do výšky 50 %. Každú druhú ochutnávku nových výrobkov Shell Café tak môžeš mať počas tohto obdobia za polovicu.

Stravovanie nie je iba otázkou chuťových či výživových preferencií. Za výberom často stojí cenová dostupnosť. Čoraz viac značiek sa preto snaží dosiahnuť to, aby mäsové a vegetariánske potraviny boli cenovo vyrovnané.

bowl shell
Zdroj: Shell

„Chceme vodičov povzbudiť k tomu, aby na svojich cestách aspoň niekedy siahli aj po bezmäsitom občerstvení. Veríme, že budú prekvapení nielen jeho vynikajúcou chuťou, ale aj tým, ako skvelo sa budú cítiť za volantom po zdravšom jedle. Navyše nové produkty stoja rovnako alebo dokonca menej ako ich bežná alternatíva,“ skonštatoval riaditeľ prevádzky čerpacích staníc Shell na Slovensku a v Česku Jan Čapský.

Ktorú novinku ochutnáš ako prvú? Bude to Poke miska s quinoou a falafelom, Poke miska s quinoou a batatami, vegetariánsky hotdog, bezmäsité nugetky, panini s mozzarellou a paradajkami, smoothie miska s mangom alebo ovsená miska s orechmi a červeným ovocím?

zisti viac
Domov
Zdieľať
Diskusia