Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. apríla 2024, 12:30
Čas čítania 3:20
Dominik Vetrák

Vstane Xbox v máji z mŕtvych? Vyjde im exkluzivita, ktorá môže prekonať aj God of War a The Last of Us. Aké hry ešte vyjdú?

Vstane Xbox v máji z mŕtvych? Vyjde im exkluzivita, ktorá môže prekonať aj God of War a The Last of Us. Aké hry ešte vyjdú?
Zdroj: Netflix/Playstation/Xbox/Nintendo
TECH NOVÉ HRY (AKÉ HRY VYCHÁDZAJÚ)
Uložiť Uložené

Toto sú najočakávanejšie hry, ktoré v máji vyjdú na PC, Nintendo Switch, PS4/5 a Xbox Series X/S.

Zatiaľ čo máj bude v kinách úplne magický a plný blockbusterov, herný máj bude o čosi chudobnejší. Do popredia sa nedostanú obrovské AAA hry za stovky miliónov, ale nezávislé tituly od menších tvorcov s vysokými ambíciami a vysokou kreativitou.

Hráčov zároveň poteší, že tieto hry nebudú stať veľa a ponúknu desiatky hodín kvalitnej zábavy. Minimálne jedna obrovská hra však vyjde. Je možné, že sa stane najlepšie hodnotenou hrou od Xboxu v tejto generácii. Ktorá to bude? Dozvieš sa v článku. 

Odporúčané
Vedel si, že na Netflixe môžeš hrať špičkové hry zdarma? Návod, ako na to, a výber 10 najlepších, pri ktorých ušetríš stovky eur Vedel si, že na Netflixe môžeš hrať špičkové hry zdarma? Návod, ako na to, a výber 10 najlepších, pri ktorých ušetríš stovky eur 23. apríla 2024, 14:30

Endless Ocean Luminous (Nintendo Switch) – 2. máj

Hráči tu budú môcť prebádať hlboký oceán so všetkými jeho krásami aj hrozbami. Je to v prvom rade oddychová hra, kde hráči stretnú rôzne druhy rýb, predátorov či veľrýb. K dispozícii budú aj ruiny na preskúmanie, a to všetko bude možné buď osamote, alebo v kooperácii s 29 ďalšími hráčmi online. 

Animal Well (PlayStation 5, Switch, PC) – 9. máj

V titule zameranom na prieskum prostredia sa hráči chopia roly akejsi hmoty, ktorá sa musí vyhýbať hladným živočíchom a nástrahám okolia. Hráč musí prekonať jednak logické prekážky, jednak útoky zvierat. Žánrovo pôjde o metroidvania titul. 

Ghost of Tsushima: Director’s Cut pre PC – 16. máj

Ešte než tvorcovia oznámia dlhoočakávané pokračovanie, môžu sa z príbehu samuraja Jina radovať aj PC hráči. PC verzia obsiahne kompletný obsah z pôvodnej hry aj jej príbehovej expanzie, ako i multiplayerový mód Legends. Hráči sa v hre postavia v koži samuraja mongolským útokom, ktoré zdecimovali Japonsko. Ghost of Tsushima ponúka nádherný výtvarný štýl a rozľahlý otvorený svet plný farieb. 

Vyskúšaj predplatné REFRESHER+
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 158530 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Remake ktorej legendárnej hry vyjde konečne na konzoly. 
  • Ktorá exkluzívna hra od Xboxu bude mať konečne šancu poraziť God of War a iné hity od PlayStationu.
  • Ktoré lacné a krátke hry odporúčame kúpiť.
Domov
Zdieľať
Diskusia