Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. septembra 2022, 18:16
Čas čítania 0:53
Dominik Vetrák

SEGA vydá tri Yakuza hry. Teš sa na Yakuza 8, Yakuza Ishin so samurajmi a Yakuza Gaiden o Kiryuovi

SEGA vydá tri Yakuza hry. Teš sa na Yakuza 8, Yakuza Ishin so samurajmi a Yakuza Gaiden o Kiryuovi
Zdroj: RGG
TECH LIKE A DRAGON 8 (YAKUZA 8) LIKE A DRAGON GAIDEN YAKUZA ISHIN
Uložiť Uložené

Kiryu a Ichiban sa spoja, aby bojovali proti zločinu. Sleduj oznámenie troch nových hier.

Spoločnosť SEGA na prezentácii RGG Summit oznámila, že štúdio Rya ga Gotoku (RGG) pracuje na troch hrách zo série Yakuza (Yakuza 7 sme zvolili za 3. najlepšiu hru roka 2020). Najskôr vyjde Like a Dragon: Ishin. Ide o remake hry Yakuza: Ishin, ktorá vyšla pre PS3 a PS4 v roku 2014, ale tvorcovia ju nikdy nevydali mimo Japonska a nedostala ani preklad.

Vo februári 2023 si ju však na PS4 a PS5 budú môcť vďaka anglickým titulkom zahrať všetci hráči. Ide o akčnú hru o samurajoch zasadenú do 19. storočia, v ktorej historické osobnosti nahradili postavy z obľúbenej série Yakuza. 

Odporúčané
Akčný trailer odhaľuje Tekken 8 a vzrušujúce exkluzivity pre PS5. Budúcnosť na PlayStation bude natrieskaná hernými peckami Akčný trailer odhaľuje Tekken 8 a vzrušujúce exkluzivity pre PS5. Budúcnosť na PlayStation bude natrieskaná hernými peckami 14. septembra 2022, 10:53

Druhou oznámenou hrou je Like a Dragon 8. Zdá sa, že tvorcovia sériu Yakuza definitívne premenovali na Like a Dragon. V ôsmej časti hlavnej série bude hlavnou postavou stále Ichiban (protagonista siedmej časti), ktorému bude pomáhať Kiryu, ktorý bol hlavnou postavou až do šiesteho dielu. Titul vyjde niekedy v roku 2024 na PC, Xbox Series X/S a PS4/PS5. 

Tvorcovia na záver oznámili Like a Dragon Gaiden. Dej sa zameria na postavu Kiryua a to, čo robil po skončení hry Yakuza 6 a pred udalosťami Yakuza 7. Pôjde o kratšiu hru, no bude dôležitá pre dej celej série. Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name vyjde v priebehu roka 2023 na PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S a PC. 

Domov
Zdieľať
Diskusia