Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. septembra 2022, 10:53
Čas čítania 1:29
Dominik Vetrák

Akčný trailer odhaľuje Tekken 8 a vzrušujúce exkluzivity pre PS5. Budúcnosť na PlayStation bude natrieskaná hernými peckami

Akčný trailer odhaľuje Tekken 8 a vzrušujúce exkluzivity pre PS5. Budúcnosť na PlayStation bude natrieskaná hernými peckami
Zdroj: Bandai Namco
TECH PLAYSTATION 5 TEKKEN 8
Uložiť Uložené

PlayStation počas svojej prezentácie State of Play ukázal hneď niekoľko úžasne vyzerajúcich trailerov.

PlayStation v noci usporiadal prezentáciu State of Play, na ktorej oznámili viacero výborne vyzerajúcich hier, pričom už oznámené hry aktualizovali novými trailermi. Prezentácia začala hneď zostra, a to titulom Tekken 8.

Odporúčané
Rings of Power: Prečo prišli Gandalf a Saruman do Stredozeme až v 3. veku a čo sa stalo po skončení Pána prsteňov? Rings of Power: Prečo prišli Gandalf a Saruman do Stredozeme až v 3. veku a čo sa stalo po skončení Pána prsteňov? 13. septembra 2022, 14:30

Príbeh hry sa sústredí na konflikt medzi Jinom a Kazuyom. Tvorcovia zo štúdia Bandai Namco na hre stále pracujú a vieme len to, že vyjde na PC, PS5 a Xbox Series X/S. Akčná „bojovka“ vyzerala veľmi sľubne. 

Hneď na to sme videli trailery pre dve hry, ktoré PlayStation pripravuje s ich vývojármi pre virtuálnu realitu s názvom PS VR2. Vyjdú v roku 2023 a ponúknu rozdielnu hrateľnosť. Prvá je zo sveta Star Wars, pričom využíva najmä strieľanie a riešenie hádaniek. Druhá je zo žánru RPG a zdá sa, že so svojimi hrdinami budeme bojovať na 3D bojisku, pričom útoky môžeme vyberať podľa toho, aké máme k dispozícii karty. 

Veľmi milým prekvapením bolo oznámenie remaku hry Yakuza: Ishin, ktorá vyšla pre PS3 a PS4, ale tvorcovia ju nikdy nevydali mimo Japonska a nedostala ani preklad. Vo februári 2023 si ju však na PS4 a PS5 budú môcť vďaka anglickým titulkom zahrať všetci hráči. Ide o akčnú hru zasadenú do 19. storočia, v ktorej historické osobnosti nahradili postavy z obľúbenej série Yakuza. 

Veľmi lákavo vyzerala aj atmosférická hra Pacific Drive, ktorú tvorcovia odprezentovali mysterióznym trailerom. Nie je to úplne jasné, ale zdá sa, že v hre budeme bojovať o prežitie po tom, čo planétu zasiahla apokalypsa. 

Nasledovala robotia akcia s názvom Sinduality. V hre budeme ovládať veľkých robotov s nebezpečnými zbraňami a trailer nižšie ti dokonale ukáže, ako to bude vyzerať v pohybe.

Hráčov potešila aj aktualizácia k titulu Project Eve, ktorí tvorcovia premenovali na Stellar Blade. Ide o príbehové RPG s veľmi akčnou hrateľnosťou, dôrazom na postavy a dejové zvraty, ako i megalomanské akčné scény. Hra vyjde v priebehu roka 2023. 

Na záver tu máme akčné RPG Rise of the Ronin odohrávajúce sa v otvorenom svete Japonska v neskoršom 19. storočí od štúdia Team Ninja (Nioh). Režisér Nioh 2 túto hru pripravoval takmer sedem rokov a vyzerá úžasne. Vidíme v nej prvky titulov ako Sekiro, Assassin’s Creed či Ghost of Tsushima, ale veríme, že hra bude mať vlastnú DNA. Hra vyjde až v roku 2024. 

PlayStation prezentáciu ukončilo fantastickým trailerom na God of War: Ragnarok. 

Domov
Zdieľať
Diskusia