Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. septembra 2022, 6:56
Čas čítania 0:31
Dominik Vetrák

Daniel Craig vyšetruje novú vraždu ako Benoit Blanc. V traileri na Glass Onion ho obklopuje hollywoodska špička hercov

Daniel Craig vyšetruje novú vraždu ako Benoit Blanc. V traileri na Glass Onion ho obklopuje hollywoodska špička hercov
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY GLASS ONION: A KNIVES OUT MYSTERY
Uložiť Uložené

Netflix vydal prvú ukážku pokračovania Knives Out s názvom Glass Onion. Na Netflixe vyjde už 23. decembra.

Netflix vydal prvé zábery z dlhoočakávaného pokračovania detektívneho trileru Knives Out s názvom Glass Onion: A Knives Out Mystery. Honosné sídlo bohatej rodiny z jednotky vystriedajú luxusné a exotické miesta, keďže detektív Benoit Blanc (Daniel Craig) sa ocitne medzi dovolenkujúcimi ľuďmi. 

Odporúčané
Všetko, čo potrebuješ vedieť, aby si pochopil seriál Rings of Power. Vysvetľujeme históriu Stredozeme a prvé veky Všetko, čo potrebuješ vedieť, aby si pochopil seriál Rings of Power. Vysvetľujeme históriu Stredozeme a prvé veky 7. septembra 2022, 14:30

Blanc je na súkromnom ostrove boháča Milesa Brona (Edward Norton), ktorý usporadúva veľkú párty. Benoit Blanc po nej musí určiť vraha, keďže na párty sa stala vražda. Medzi potenciálnymi vrahmi sa nachádzajú také postavy ako adept na senátora, youtuberská senzácia, modelka a mnohí ďalší. 

Okrem Craiga a Nortona v snímke uvidíme hercov ako Janelle Monáe, Kathryn Hahn, Leslie Odom Jr., Jessica Henwick, Madelyn Cline, Kate Hudson, Ethan Hawke či Dave Bautista. Snímka sa na Netflix dostane 23. decembra 2022. Režíroval ju Rian Johnson, ktorý si rovnako ako pri prvej časti napísal aj scenár.

Domov
Zdieľať
Diskusia