Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti BizMut.
11. decembra 2022, 9:00
Čas čítania 3:32
Sponzorovaný obsah

Angličtina je tvoj druhý jazyk a si doma v digitálnom marketingu? Možno tu nájdeš prácu svojich snov

Angličtina je tvoj druhý jazyk a si doma v digitálnom marketingu? Možno tu nájdeš prácu svojich snov
Zdroj: BizMut
ZAUJÍMAVOSTI MARKETING PRÁCA REKLAMY A MARKETING
Uložiť Uložené

V tejto firme sa starajú o osobný rast, pracovné naplnenie a celkový well-being zamestnancov.

Veľká časť života mladých sa dnes odohráva na internete. Od komunikácie cez vzdelávanie až po trávenie voľného času. Pre niektorých je však online priestor viac ako zábava či dobrý pomocník. Je to prostredie, v ktorom pracujú a rozumejú mu. Si jeden z nich? Potom máme pre teba tip na pracovnú príležitosť, pretože medzinárodná spoločnosť BizMut momentálne hľadá nových zamestnancov.

Ak máš slušnú angličtinu a digitálny marketing je tvoja vášeň, tento článok je presne pre teba. Je totiž možné, že v BizMute na teba čaká práca tvojich snov. Home office a flexibilný pracovný čas je samozrejmosťou. Čaká ťa aj práca na medzinárodných projektoch v skúsenom tíme či zábavné teambuildingy. 

BizMut
Zdroj: BizMut
BizMut

BizMut Marketing GmbH je divízia výkonnostného marketingu B2B skupiny Finc3 Group, ktorá je jednou z najuznávanejších a najinovatívnejších digitálnych poradenských firiem v Nemecku. Spolupracuje s niektorými špičkovými značkami a online podnikmi, ako sú Pipedrive, E.ON, Asana, ThyssenKrupp alebo Remote.com.

Atmosféru firmy či benefity práce ti jednoznačne najlepšie predstavia tí, ktorí majú s BizMutom priamu skúsenosť. Preto sme sa rozhodli položiť niekoľko otázok súčasným zamestnancom spoločnosti. Zisťovali sme, čo ich na tejto práci baví, prečo sa pre ňu rozhodli, ale aj to, čo oceňujú na svojom zamestnávateľovi. Oplatí sa podľa nich v BizMute pracovať?

V BizMute hľadajú seniorov aj juniorov. Obsadzujú napríklad pozíciu Performance Marketing Manager alebo Digital Marketing Manager. Všetky voľné miesta nájdeš tu alebo tu.
viac info
BizMut
Zdroj: BizMut

Podpora, flexibilný pracovný čas aj manažérka šťastia

Dominika pracuje v BizMute ako Performance Marketing Manager takmer rok. Prezradila nám, že na svojej práci najviac oceňuje možnosť pracovať so skúsenými a šikovnými ľuďmi. Práve vďaka tomu vraj dokázala ako nový člen tímu rýchlo napredovať. Vždy ju lákalo zamestnanie, vďaka ktorému by sa mohla neustále vzdelávať a posúvať, a popritom navyše spolupracovať s klientmi z celého sveta. Príjemným bonusom bol pre ňu aj otvorený a priateľský prístup budúcich kolegov, s ktorými mala vstupný pohovor

BizMut
Zdroj: BizMut

„Skvelé je aj to, že firme reálne záleží na tom, čo ma baví a napĺňa, a podporuje ma v tom vďaka rôznym úlohám a výzvam. Skvelou výhodou je aj flexi time a home office. Firma si uvedomuje, že happiness zamestnancov je veľmi dôležitý, preto máme aj manažérku pre office & happiness, ktorá udržiava v kolektíve super atmosféru prostredníctvom rôznych aktivít,“ vysvetlila Dominika. Podľa nej sa v BizMute môžeš tešiť na pravidelné team raňajky, zábavné teambuildingy, chutné snack boxes a mnoho ďalšieho.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Bizmut Marketing GmbH (@bizmut_marketing)

Na medzinárodných projektoch budeš pracovať so skvelým tímom

Podľa Antona je najväčším benefitom jeho práce možnosť pracovať na rôznorodých medzinárodných projektoch so skvelým tímom ľudí. Momentálne pracuje druhý rok ako Head of Client Management, avšak predtým bol v BizMute tri roky ako Senior Marketing Manager. Firemnú kultúru teda pozná podrobne. Na svojom zamestnávateľovi najviac oceňuje individuálny prístup ku každému zamestnancovi. „Cením si, že každý náš názor je vypočutý a berie sa skutočne do úvahy. Takisto sa mi páči, že BizMut podporuje nepretržité vzdelávanie svojich zamestnancov,“ doplnil Anton.

BizMut
Zdroj: BizMut

Adam, ktorý pracuje na pozícii Digital Marketing Manager 10 mesiacov, zase tvrdí, že najväčším benefitom jeho práce je flexibilita. „Môžeme pracovať odkiaľkoľvek. Navyše, ešte som sa nestretol s nejakými firemnými „hard rules“ ktoré by sme museli dodržiavať,“ priblížil Adam. Na svojom zamestnávateľovi najviac oceňuje, že je vždy ochotný pomôcť a dáva mu možnosť rastu. „Jedna zo skvelých iniciatív, ktorú musím vyzdvihnúť, je pravidelný blok v kalendári s Managing Directorom, kde si môžeme spoločne prejsť akúkoľvek tému, pokiaľ ide o klientov, prácu alebo firmu,“ spomenul Adam. 

Čo nesmie chýbať budúcemu zamestnancovi? 

Zisťovali sme aj to, aký by podľa súčasných zamestnancov BizMutu mal byť ich budúci kolega. Adam uviedol, že podľa svojich skúseností očakáva, že v BizMute najlepšie uspeje človek, ktorý chce prekonať svoj vlastný strach, je ochotný pomáhať mladším kolegom alebo seniorom a chce sa neustále zlepšovať. Anton doplnil, že podľa neho sú dôležité komunikačné a analytické schopnosti, ale aj time management

„Mimo znalostí marketingu a práce s dátami treba mať motiváciu sa učiť nové veci, byť v pohode človek, vedieť robiť sám aj v tíme. Navyše si trúfnem povedať, že dobrým predpokladom je mať rád psov, keďže máme dog-friendly office, čo je vlastne aj ďalšia výhoda, že medzi prácou sa môžeme potešiť s našimi štvornohými kamošmi,“ zakončila Dominika.

BizMut
Zdroj: BizMut

V BizMute budeš napredovať

Všetci súčasní zamestnanci sa zhodli, že práca v BizMute ich každodenne posúva vpred. „Naučil som sa množstvo marketingových stratégií, naučil som sa používať rôzne platformy zamerané na B2B marketing a naučil som sa veľa o komunikácii s klientmi a manažovaní projektov,“ vymenoval Anton. 

Dominika prezradila, že väčšinu marketingových znalostí a skúseností, ktoré má, sa naučila v BizMute, pričom stále dostáva priestor učiť sa viac. „Táto práca ma tiež naučila vážiť si ústretového zamestnávateľa, ktorý okrem pracovných výkonov považuje za dôležité aj ďalšie veci. Napríklad osobný rast, pracovné naplnenie a celkový well-being svojich zamestnancov. Uvedomila som si, aké dôležité je mať tím, v ktorom nájdeš oporu a pomoc, čiže na to reálne nie si sám či sama. Tiež som sa naučila, že je dôležité, aby tím a zamestnávateľ pracovali na spoločnom cieli ako parťáci a nie skrz konzervatívnu hierarchiu,“ vysvetlila. 

Ak si myslíš, že by si prácu v BizMute zvládol, neváhaj a zareaguj na niektorú voľnú pracovnú pozíciu. Otvor si dvere do svetového digitálneho marketingu. Možno je táto práca presne to, čo si hľadal. Čakajú ťa benefity, osobný progres, práca v angličtine a skvelý tím kolegov. Tak čo? Bude z teba napríklad nový Performance Marketing Manager?

vyber si prácu snov
Domov
Zdieľať
Diskusia