Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou Footshop. Článok bol vytvorený redaktorom, ale ide o špecifickú formu plateného partnerstva.
24. júla 2022, 13:30
Čas čítania 2:42
Richard Balog

Tenisky od značky Vans sú štýlová klasika, s ktorou zvládneš letné mesiace ľavou zadnou

Tenisky od značky Vans sú štýlová klasika, s ktorou zvládneš letné mesiace ľavou zadnou
Zdroj: Sneakersnstuff
MÓDA FOOTSHOP NAJZAUJÍMAVEJŠIE PÁRY TENISIEK
Uložiť Uložené

Ikonický výrobca je na trhu viac ako päťdesiat rokov a na pulty obchodov stále posúva jeden skvelý pár tenisiek za druhým. Koľko z nich skončí v tvojej zbierke?

Tenisky s vafľovou podrážkou od značky Vans sú neoddeliteľnou súčasťou nielen skejtbordovej komunity, ale celej streetwearovej kultúry. Vďaka spolupráci s online obchodom Footshop môžeš spoznať všetky najčerstvejšie novinky vrátane limitovaných kusov. 

Nižšie nájdeš výber desiatich najzaujímavejších párov pre mužov aj pre ženy, medzi ktorými sú jednoduché látkové vyhotovenia, ale tiež modely s rukopisom známych umelcov. Stačí si vybrať svojho favorita.

Ponuka oblečenia, obuvi a doplnkov Vans v online obchode Footshop
V deň publikovania článku bola na vybrané produkty v online obchode Footshop akcia do výšky 25 %. Ceny sú uvedené pred zľavou.
Odporúčané
10 najlepších párov tenisiek z prvej polovice roku 2022. V zbierke ich nemá každý 10 najlepších párov tenisiek z prvej polovice roku 2022. V zbierke ich nemá každý 14. júla 2022, 17:30

Vans OG Style 36 LX (Leather) 99,95 €

Na úvod začíname klasikou v podobe modelu Vans OG Style 36 LX v koženom vyhotovení. Vybrali sme svetlý farebný variant s prívlastkom True White, ktorý dizajnérsky tím doplnil o kontrastný tmavohnedý pruh z oboch strán. Jednoduchá nadčasová voľba, ktorá je dostupná v mužských aj ženských veľkostiach za férovú cenu. 

Vans
Zdroj: Footshop

Vans Old-Skool 36 DX (Anaheim Factory)  99,95 €

Z úplne odlišnej kategórie je táto atraktívna úprava modelu Vans Old-Skool 36 DX, ktorú dizajnéri v Anaheime zahalili do látkového zvršku s motívom komiksových bublín. Čierne semišové panely na špici, okolo šnúrok a na päte sú zaujímavým kontrastom k výraznej potlači. Pozitívne hodnotíme aj modrú líniu po celom obvode tenisiek. 

Vans
Zdroj: Footshop

Vans Vault OG Authentic LX (Dip-Dye)  99,95 €

Čierno-biele vyhotovenie modelu Vans Vault OG Authentic LX z balíka Dip-Dye považujeme za jedny z najatraktívnejších tenisiek v dnešnom výbere. Vyblednutý efekt týmto nadčasovým teniskám pristane zo všetkých uhlov a v prípade, že hľadáš výraznejšiu farebnú kombináciu, k dispozícii je aj modrý a oranžový variant

Vans Vault
Zdroj: Footshop

Vans Vault Epoch VR3 LX (Suede) 99,95 €

V ponuke online obchodu Footshop nájdeš aj neopozerané siluety od značky Vans Vault vrátane modelu Epoch VR3 LX v semišovom vyhotovení s červenými koženými panelmi. Teniskám nechýba ikonická vafľová podrážka ani vnútorná stielka s technológiou EcoCush™, ktorá sprostredkuje príjemný došľap. 

Vans
Zdroj: Footshop

Vans Vault OG Old-Skool LX (Snake Eyes)  99,95 €

Medzi kultové a zároveň najpredávanejšie produkty z portfólia značky Vans patrí aj modelový rad tenisiek Old-Skool, ktorý určite dobre poznáš zo slovenských ulíc. Klasický „old school“ dizajn, povrch z látky s grafickým motívom hracích kociek, ikonická vafľová podrážka a kvalita. To sú aspekty, vďaka ktorým sú tieto krásky skvelou voľbou pre mužov aj pre ženy. Pozitívne hodnotíme aj ich cenu, ktorá neprekročila hranicu 100 eur. 

Vans
Zdroj: Footshop

Vans Old-Skool Stackform  109,95 €

Ak hľadáš výnimočný pár tenisiek, ktorý neuvidíš na každom a nestojí viac ako 200 eur, odpoveďou sú tieto rifľové krásky s vysokou podrážkou. Dizajnéri nahradili ikonickú čierno-bielu šachovnicu patchworkom v modrej látke a model Old-Skool získal nový rozmer. Bohužiaľ, tento atraktívny variant s podnázvom Stackform je k dispozícii len v ženských veľkostiach (36 – 40 EU). 

Vans
Zdroj: Footshop

Vans Vault Authentic VR3 LX (Positive Vibrant)  112,95 €

Silueta s názvom Authentic bola prvým vyrobeným modelom spoločnosti Vans od jej vzniku v roku 1966. Tenisky sú dielom zakladateľa Paula Van Dorena a dodnes sú populárne v kultúre skejtbordingu, punku a mnohých iných, kde si získali povesť kultovej obuvi. Vyhotovenie s podtitulom Positive Vibrant je zahalené do textilného zvršku v neutrálnej farbe, ktorý dopĺňajú vyšívané listy v rôznych odtieňoch. 
 

Vans Vault
Zdroj: Footshop

Vans Vault Knu-Skool VR3 LX x Imran Potato  134,95 €

Pozornosť si zaslúži aj pár s leopardím vzorom naprieč celou vrchnou časťou tenisiek, ktorý je prácou umelca menom Imran Potato. Silueta s názvom Knu-Skool VR3 LX má dokonalý nádych zlatej éry skejtbordingu zo začiatku milénia, čo podčiarkujú široké šnúrky a vystužené panely z oboch strán.

Vans Vault
Zdroj: Footshop

Vans Vault Sk8-Hi VR3 LX x Imran Potato  152,95 €

Z rovnakej spolupráce pochádza aj atraktívny variant siluety Sk8-Hi, ktorý stojí viac ako 150 eur. Imran Potato v tomto prípade vymenil zvierací motív za grafiku ruky na ikonickom šachovnicovom podklade. Oceňujeme aj vyšívaný nápis Vans na päte a obrys nohy zo spodnej strany vafľovej podrážky. 

Vans Vault
Zdroj: Footshop

Vans Vault OG Style 36 LX x Museum of Peace & Quiet  172,95 €

Záver dnešného výberu si pre seba získali Vans Vault OG 36 LX v tmavozelenom vyhotovení z prémiovej kože s podpisom firmy Museum of Peace & Quiet. Retro verzia siluety Old-Skool sa od svojho mladšieho brata odlišuje predovšetkým zvrškom, na ktorom sú šnúrky oveľa bližšie k špici. Cena na úrovni 170 eur je priamoúmerná kvalite použitých materiálov. 

Vans Vault
Zdroj: Footshop
Odporúčané
Dlhé rifľové šortky sú módnym trendom pre všetky ženy  Dlhé rifľové šortky sú módnym trendom pre všetky ženy 20. júla 2022, 10:30
Domov
Zdieľať
Diskusia