Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. júla 2022, 22:19
Čas čítania 1:03
Dominik Vetrák

Chris Hemsworth nejedol počas natáčania bozku v Thorovi 4 žiadne mäso preto, že som vegánka, chváli herca Natalie Portman

Chris Hemsworth nejedol počas natáčania bozku v Thorovi 4 žiadne mäso preto, že som vegánka, chváli herca Natalie Portman
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY THOR: LOVE AND THUNDER CHRIS HEMSWORTH MARVEL
Uložiť Uložené

Aj takto sa dá vyjadriť rešpekt druhému hercovi.

Magazín Uproxx prišiel s informáciou, ktorá zaznela v rozhovore herečky Natalie Portman s rádiom UK’s Capital FM. V ňom herečka pochválila svojho kolegu Chrisa Hemswortha, ktorý počas natáčania komiksovej snímky Thor: Love and Thunder nejedol mäso celý deň. Zaujímavé je to z dvoch dôvodov. Tým prvým je, že to urobil pre Portman, ktorá je vegánka, a Chris rešpektoval jej stravu natoľko, že nechcel, aby z neho počas bozkávacej scény cítila mäso. 

Odporúčané
Thor: Láska a hrom v potitulkovej scéne odhalil, s ktorým slávnym bohom bude bojovať nabudúce. Čo prekvapivé sa ešte stalo? Thor: Láska a hrom v potitulkovej scéne odhalil, s ktorým slávnym bohom bude bojovať nabudúce. Čo prekvapivé sa ešte stalo? 8. júla 2022, 12:30

Na druhej strane to dosť narušilo jeho stravovanie s cieľom udržať na sebe čo najviac svalovej hmoty. Chris musel cvičiť ešte aj počas natáčania, inak by si svoje obrovské svaly neudržal. Bielkoviny z mäsa teda rozhodne potreboval a jeho tréner zrejme z dôvodu, prečo ho Chris nebude jesť, nebol nadšený. 

Natalie Portman v posledných dňoch o filme rozpráva viac než dosť. Nedávno v rozhovore pre magazín Entertainment Weekly prezradila, že s tvorcami natočili veľké množstvo pekných a podarených scén, ktoré sa do finálneho zostrihu vôbec nedostali. Scény obsahovali viaceré nové planéty, ale boli v nich aj postavy, napríklad postava Grandmastera (Jeff Goldblum) či trpaslíka Eitriho (Peter Dinklage).

Režisér Taika Waititi tvrdí, že scény sa do finálneho strihu nedostali, lebo neboli dosť dobré. Na internete sa však šíri špekulácia, že štúdio Marvel požadovalo, aby bol film kratší ako dve hodiny, takže tvorcovia z neho museli vystrihnúť množstvo materiálu. 

Natalie Portman, Thor
Zdroj: The Walt Disney Studios/Marvel Studios



Mohlo by ťa zaujímať:
Netflix do konca roka vydá 10 filmov, na ktoré sa tešíme viac ako na Avatara 2
Nový variant omikronu sa volá centaurus. Britskí virológovia varujú pred jeho rýchlym šírením
Eleven zo Stranger Things má vlastnú značku kozmetiky, kúpiš ju aj na Slovensku
Domov
Zdieľať
Diskusia