Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. júla 2022, 8:14
Čas čítania 1:08
Denisa Šútorová

Eleven zo Stranger Things má vlastnú značku kozmetiky, kúpiš ju aj na Slovensku

MÓDA KOZMETIKA A STAROSTLIVOSŤ O KOŽU MILLIE BOBBY BROWN
Uložiť Uložené

Kozmetika Florence by Mills je vyrobená so štipkou lásky od Millie Bobby Brown a z maximálne prírodných materiálov. Svojim zákazníkom pomáha, aby sa cítili šťastní tým, že budú sami sebou.

Obľúbená herečka Millie Bobby Brown, ktorá v seriáli Stranger Things stvárňuje postavu Eleven, prekvapila vlastnou značkou kozmetiky pod názvom Florence by Mills. Ide o produkty zamerané na starostlivosť o pleť, no aj dekoratívnu kozmetiku.

Ako Millie povedala pre Teen Vogue, cieľom značky je podporiť mladých ľudí, aby sa cítili šťastní tým, že budú sami sebou. Florence by Mills je predovšetkým zameraná na generáciu Z (ľudia vo veku 24 a menej). Ponúka produkty, ktoré vraj vyhovujú ich typom pleti.

V kozmetickom kresle som od svojich 10, 11 rokov a skutočne som sa zoznámila so všetkými typmi produktov... Cítila som potrebu zasiahnuť a vstúpiť na trh, pretože v ňom bola veľká diera. Vždy tam totiž chýbali produkty pre mladých ľudí. Osobne som nikdy nenašla nič, čo by som si rada dala na tvár.

 

Zaujme minimalistickým dizajnom a pastelovými farbami. V ponuke nájdete dekoratívnu kozmetiku ako highlighter, lesk na pery, jemný mejkap či púder, ale aj čistiace produkty, náplasti na akné a krémy určené na všetky typy pleti. Ponúka aj vlasovú kozmetiku.

Millie Bobby Brown predstavuje vlastnú značku dekoratívnej a pleťovej kozmetiky.
Millie Bobby Brown predstavuje vlastnú značku dekoratívnej a pleťovej kozmetiky. Zdroj: Florence By Mills

Radí sa medzi jednotky na trhu

Ako píše portál VOGUE France, podľa štatistík spoločnosti Cosmetify sa Florence by Mills aktuálne radí medzi najpopulárnejšie a zároveň najvplyvnejšie kozmetické značky na trhu.

Millie sa teda popri úspechoch v hereckej kariére začalo dariť aj ako podnikateľke a o prvenstvo tak súťaží aj s populárnymi Kylie Cosmetics či Huda Beauty.

Millie Bobby Brown zo Stranger Things má vlastnú značku dekoratívnej a pleťovej kozmetiky Florence By Mills.
Millie Bobby Brown zo Stranger Things má vlastnú značku dekoratívnej a pleťovej kozmetiky Florence By Mills. Zdroj: Florence By Mills

Potom ako sa herečka stala v desiatich rokoch života hviezdou jedného z najsledovanejších seriálov na svete, získala množstvo skúseností na filmovom pľaci, červenom koberci či v modelingu. Millie Bobby Brown tvrdí, že za tie roky strávené s vizážistami a pri stylingu si uvedomila, že skutočná krása je o vyjadrení a milovaní samého seba. Túto filozofiu vraj vložila aj do vlastnej kozmetickej značky.

Anketa:
Vyskúšaš niektorý z produktov od Millie?
Už sa neviem dočkať!
Nerada experimentujem s novými kozmetickými značkami.
Už sa neviem dočkať!
71 %
250 Hlasov
Nerada experimentujem s novými kozmetickými značkami.
29 %
104 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia