Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. júla 2022, 16:07
Čas čítania 0:50
Martin Adam Pavlík

VIDEO: „Nemôžem nadávať do telky,“ zhodnotil Peter Sagan nedeľňajšiu etapu, v ktorej skončil na 120. mieste

VIDEO: „Nemôžem nadávať do telky,“ zhodnotil Peter Sagan nedeľňajšiu etapu, v ktorej skončil na 120. mieste
Zdroj: TASR/AP/Daniel Cole
ŠPORT CYKLISTIKA PETER SAGAN SPRÁVY Z DOMOVA TOUR DE FRANCE
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Slovenský cyklista opäť zabával svojím humorom.

Peter Sagan opäť zabával Slovensko. V 9. etape pretekov Tour de France skončil až na 120. mieste a na otázku novinára RTVS, ako hodnotí nedeľňajšie preteky, odpovedal nečakane: „Nemôžem nadávať do telky.“

Následne sa začal nahlas smiať, čo moderátora mierne zaskočilo. Predsa len sa však trochu rozhovoril a očividne sklamane dodal: „Čo mám na to povedať? Neviem ani čo. Od začiatku odišla skupina do úniku a išlo sa rýchlo, až nás utrhli a potom sme išli grupeto.“

Anketa:
Sleduješ preteky Tour de France?
Áno
Nie
Áno
41 %
87 Hlasov
Nie
59 %
124 Hlasov


Víťazom nedeľňajšej etapy sa stal nakoniec Bob Jungels. Saganovi sa zatiaľ na Tour de France príliš nedarí. Minulý týždeň dokonca počas pretekov aj nepríjemne spadol. Nešlo, našťastie, o nič vážne, nepodarilo mu však vrátiť do boja o popredné priečky. Stále má ešte štyri príležitosti získať výhru v dvoch zvlnených a v dvoch rovinatých etapách. 

Slovenský cyklista komentoval aj situáciu okolo koronavírusu, ktorý začína čoraz viac ohrozovať preteky vo Francúzsku, keďže sa ním nakazilo už viacero cyklistov. Práve z toho dôvodu všetkých jazdcov povinne testovali, čo ozrejmil vo videu aj sám Sagan s respirátorom na tvári.



„Keď niekto bude pozitívny, potom bude musieť absolvovať PCR test, a keď bude negatívny, tak môže pokračovať. Ak bude pozitívny, potom sú na to ďalší traja-štyria doktori z Tour de France, ktorí budú posudzovať, či môže ísť pretekár ďalej,“ povedal pre RTVS.

Domov
Zdieľať
Diskusia