Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. júla 2022, 10:47
Čas čítania 0:57
Viktor Kniš

Počúvaj Zayov nový letný hit: Celý deň sa zaj**ávam ako KF, nie som vymyslená postava ako Marvel

HUDBA ZAYO
Uložiť Uložené

Zayo vydáva letný hit, v ktorom spája vtipné odkazy na superhrdinov so svojimi zážitkami a skúsenosťami.

Zayo vydáva novinku s názvom Marvel, v ktorej síce rapuje aj o známych hrdinoch, oveľa viac sa však venuje sebe. Skladba obsahuje sériu vtipných a chytľavých odkazov, v konečnom dôsledku má track veľa aspektov typického letného hitu, aj keď sa to možno na prvý pohľad nezdá.

V diskusii pod klipom na Youtube sa viacero fanúšikov zhodlo na tom, že im minimálne hudobná produkcia pripomína Majka Spirita pred dekádou, prípadne kombináciu Ricka Rossa a Drakea. Aj z videoklipu cítiť skôr zahraničný vplyv, v konečnom dôsledku však ide o typickú zayovku. Člen Haha Crew vždy rád plnil aj svoje netradičné vízie, keď jeho kolegovia radšej zostávali v zaužívaných formách. 

O hudbu sa postaral Buckroll, o videoklip Matej Babuka. 

Zayo ešte pred dvomi rokmi vydal v rovnakom období skladbu Úsmev, ktorá sa rovnako uchytila ako letný hit v tom čase ešte pod hlavičkou FCK THEM. Dnes už košický raper a člen Haha Crew tvorí aj pod svojou menovkou a fanúšikovia čakajú, kedy pod ňou vydá ďalší sólový projekt. Naposledy sa o slovo prihlásil ešte vlani s albumom WASSUP. Do úvahy, samozrejme, prichádza aj alternatíva, že bude nasledovať skupinový projekt. 



Mohlo by ťa zaujímať:
Aj v Chorvátsku môžeš vo vode naraziť na žraloka, hovorí expert. Nebál by som sa ich, väčšina je neškodná, upokojuje dovolenkárov
Pohoda 2022: Toto je line-up festivalu Pohoda. V akom čase vystúpia interpreti?
Šofér Fordu preletel okolo radaru priamo v obci rýchlosťou 106 km/h. Dávajte si pozor, lebo bude neskoro, varujú policajti
Domov
Zdieľať
Diskusia