Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. júna 2022, 19:03
Čas čítania 0:32
Ivan Koribanič

130-kilový obraz slona, ktorý niekto ukradol, sa našiel. Ležal rozrezaný v jednej z bratislavských viníc

130-kilový obraz slona, ktorý niekto ukradol, sa našiel. Ležal rozrezaný v jednej z bratislavských viníc
Zdroj: Instagram/ženyvínofunk
ZAUJÍMAVOSTI SLON SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Organizátori podujatia Ženy víno funk však ešte nevedia, ako budú postupovať ďalej.

Stotridsaťkilový obraz slona z dielne umelca Diana bol stratený celkom 3 dni. Na Instagrame ženyvínofunk však pribudli príbehy, na ktorých je hľadaný obraz. „Jeden pánko z Vinohradov si ho takto ,pekne‘ rozobral a zatiaľ nevieme, aké s ním mal plány, asi nový plot. Čakáme naňho, kým príde a objasní nám situáciu,“ napísal správca účtu.

Ďalej dodal, že od zlodeja budú žiadať, aby ho vrátil do pôvodného stavu. „A uvidíme, čo ďalej…“

Odporúčané
Niekto v Pezinku ukradol vzácny 130-kilový obraz slona. Organizátori mali na prevoz pripravených troch chlapov a nákladiak Niekto v Pezinku ukradol vzácny 130-kilový obraz slona. Organizátori mali na prevoz pripravených troch chlapov a nákladiak 21. júna 2022, 9:14

Podľa nálezcov je to „zážitok na celý život“ a celý príbeh dopovedia neskôr, keď to podľa vlastných slov predýchajú. Obraz zmizol z pezinského vinohradu, kde sa návštevníci mohli týmto dielom pokochať v rámci akcie Ženy víno funk.

„Majiteľ obvolal všetkých spoluorganizátorov podujatia, nikto však slona už nevidel. Slon nebol uviazaný a možno ho niekto len prichýlil pred dažďom a slnkom,“ napísalo po krádeži Pezinské kultúrne centrum.

Domov
Zdieľať
Diskusia