Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. mája 2022, 6:45
Čas čítania 1:37
Dominik Vetrák

3. séria Mandaloriana sa začne vo februári 2023. Disney ukázalo fanúšikom aj prvé zábery zo seriálu Ahsoka

3. séria Mandaloriana sa začne vo februári 2023. Disney ukázalo fanúšikom aj prvé zábery zo seriálu Ahsoka
Zdroj: The Walt Disney Company
FILMY A SERIÁLY AHSOKA STAR WARS VISIONS THE MANDALORIAN
Uložiť Uložené

Disney odhalilo, aké animované a hrané seriály zo sveta Star Wars uvidíme na Disney+, a to už čoskoro.

V poslednom májovom týždni sa konala udalosť Star Wars Celebration, počas ktorej spoločnosti Disney a Lucasfilm odhalili množstvo noviniek zo sveta Star Wars. Dozvedeli sme sa hlavne informácie o chystaných seriáloch.

O filmoch vieme len toľko, že ten najbližší uvidíme v roku 2023 a zrežíruje ho Taika Waititi. Ďalšie filmy zo sveta Star Wars zasadia ich tvorcovia do obdobia po udalostiach sequelovej trilógie (epizódy VII, VIII a IX). 

Odporúčané
10 najlepších filmov s českým a slovenským dabingom, ktoré si môžeš pozrieť na Netflixe 10 najlepších filmov s českým a slovenským dabingom, ktoré si môžeš pozrieť na Netflixe 30. mája 2022, 12:30

Najznámejší seriál zo sveta Star Wars je v súčasnosti The Mandalorian. Jeho tretiu sériu začne streamovacia platforma Disney+ vysielať už vo februári 2023. V prvých záberoch z nových častí mohli návštevníci udalosti Star Wars Celebration vidieť planétu Mandalore (trailery odtiaľ zrejme tak skoro neuvidíme). 

The Mandalorian
Zdroj: Disney+

V roku 2023 uvidíme aj prvú sériu seriálu Ahsoka. Bývalú padawanku (žiačku) Anakina Skywalkera v ňom opäť stvárni herečka Rosario Dawson. Významnou súčasťou deja bude údajne hľadanie Ezru Bridgera. Ide o učňa – rytiera Jedi, ktorý bojoval proti Impériu po boku rebelov v animovanom seriáli Star Wars Rebels. Ten sa skončil cliffhangerom, keď Ezra zmizol spoločne s admirálom Thrawnom a diváci odvtedy stále nezistili, čo sa s nimi stalo. 

Star Wars Ahsoka
Zdroj: Lucasfilm

Novú sériu dostane aj antologický seriál Star Wars Visions. V jeho prvej sérii sme videli niekoľko animovaných častí, ktoré na seba dejovo nenadväzovali a zobrazovali rôzne príbehy zo sveta Star Wars. Ďalšie epizódy vyjdú na jar 2023 a znova ich vytvoria animované štúdiá z rôznych krajín. 

Star Wars Visions
Zdroj: Disney+

Ďalším animovaným antologickým seriálom bude Star Wars: Tales of the Jedi. V ňom uvidíme napríklad detstvo Ahsoky či začiatky rytiera Jedi menom Count Dooku (vo filmoch ho hral Christopher Lee) ešte predtým, ako sa pridal na temnú stranu Sily. 

Odporúčané
RECENZIA: Ahsoka – ďalšie mdlé sklamanie od Disney a Star Wars RECENZIA: Ahsoka – ďalšie mdlé sklamanie od Disney a Star Wars 5. októbra 2023, 18:00

Druhá séria animovaného seriálu Bad Batch sa na Disney+ začne vysielať na jeseň 2022. Nižšie sa môžeš pozrieť na prvý trailer. 

Na jar 2023 uvidíme na Disney+ aj animovaný seriál pre deti. Volá sa Star Wars: Young Jedi Adventures a zobrazí mladých rytierov Jedi a padawanov v ich misiách na rôznych planétach vo vesmíre.

Domov
Zdieľať
Diskusia