Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. mája 2022, 18:08
Čas čítania 0:30
Adrián Lukáč

F1: Prekliatie Leclerca pokračuje. Dramatickú Veľkú cenu Monaka vyhral Pérez, Ferrari zahodilo double počas chaosu v boxoch

F1: Prekliatie Leclerca pokračuje. Dramatickú Veľkú cenu Monaka vyhral Pérez, Ferrari zahodilo double počas chaosu v boxoch
Zdroj: Getty Images/Clive Rose
ŠPORT FORMULA 1
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Red Bull opäť porazil Ferrari.

Po včerajšej dominantnej kvalifikácii zo strany Leclerca si vo Ferrari ani nedokázali predstaviť, že by dnes nevyhral. Napokon bolo všetko inak a jeho monacká kliatba pokračuje aj naďalej. Po odloženom štarte z dôvodu hustého dažďa a po červenej vlajke po ťažkej nehode Schumachera sme po dlhom čase videli vypršanie časového limitu, v ktorom zvíťazil Pérez pred druhým Sainzom a tretím Verstappenom. Leclerc, ktorý štartoval z pole position, skončil až štvrtý.

Ferrari zaspalo počas chaosu pri pit stopoch a z poradia Leclerc, Sainz, Pérez, Verstappen sa po prezutí na suché pneumatiky stalo poradie Pérez, Sainz, Verstappen, Leclerc, ktoré vydržalo až do konca. Mexičan si tak napravil náladu po minulom týždni, keď Red Bull pristúpil k tímovej réžii. Zvyšné bodované pozície obsadili Russell, Norris, Alonso, Hamilton, Ocon a Bottas.

Domov
Zdieľať
Diskusia