Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. mája 2022, 6:47
Čas čítania 0:39
Ivan Koribanič

VIDEO: Japonec žije v kostýme psa. Stál ho 14-tisíc eur

VIDEO: Japonec žije v kostýme psa. Stál ho 14-tisíc eur
Zdroj: Reprofoto/youtube
ZAUJÍMAVOSTI JAPONSKO
Uložiť Uložené

Firma Zeppet, ktorá kostým vytvorila, tvrdí, že psia anatómia je od ľudskej značne odlišná, a tak ich stálo veľa úsilia, aby bol klient spokojný a podobal sa na skutočného psa.

Spoločnosť zameraná na špeciálne efekty a modelovanie vyrobila kostým psa. Ten odovzdala Japoncovi, ktorý vždy túžil žiť ako zviera, čo sa mu vďaka kostýmu splnilo, píše Odditycentral.

Japonec si založil účet na Twitteri, ale aj Youtube pod názvom „Toco”. Kostým kólie ho stál 14-tisíc eur. Na sociálnych sieťach odvtedy pridáva príspevky, na ktorých je oblečený ako pes.

Firma Zeppet, ktorá kostým vyrobila, tvrdí, že psia anatómia je od ľudskej značne odlišná, a tak ich stálo veľa úsilia, aby bol klient spokojný a podobal sa na skutočného psa.

Anketa:
Aký máš na tento kostým názor?
Je to v poriadku, nikomu s tým neubližuje, tak prečo nie?
Nemyslím si, že je to v poriadku. Mal by sa o tom s niekym porozprávať
Je to v poriadku, nikomu s tým neubližuje, tak prečo nie?
30 %
464 Hlasov
Nemyslím si, že je to v poriadku. Mal by sa o tom s niekym porozprávať
70 %
1081 Hlasov


„Použili sme fotografie kólií nasnímaných z rôznych uhlov a vylepšili srsť, aby sme čo najviac zakryli škrupinu kostýmu. V súčasnosti sú hlavnými zákazníkmi našej spoločnosti filmové a reklamné spoločnosti,” uvádza firma.

Tej trvala výroba 40 dní. Toco sa už ako „pes“ dostal do viacerých televíznych vysielaní. Ohlasy sa však líšia. Zatiaľ čo jedni nechápu jeho túžbu žiť ako pes, iní sú názoru, že pokiaľ tým nikomu neubližuje, je jedno, čo robí.

Domov
Zdieľať
Diskusia