Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. mája 2022, 17:11
Čas čítania 0:55
Daniel Mikolášik

Víťaz poslednej Superstar Adam Pavlovčin si zmenil meno na Adonxs. Vydáva svoj prvý videoklip, spieva o sebaláske

HUDBA ADAM PAVLOVČIN HUDBA POP SUPERSTAR
Uložiť Uložené

Pre speváka je vraj Adonxs spojený so silou, a to ako fyzickou, tak predovšetkým tou mentálnou.

Víťaz posledného ročníka speváckej súťaže Superstar Adam Pavlovčin vydáva skladbu s názvom Moving on, ku ktorej nahral aj svoj debutový videoklip. Skladbu opisuje ako „empowering song“ o momente, keď človek naberie sebavedomie a sebalásku a odíde od niečoho toxického zo svojho života.

Adam v novinke zároveň predstavuje svoje umelecké alter ego a mení svoj pseudonym na Adonxs. Fanúšikov vraj pozýva do svojho vnútorného sveta, kde predsudky, obmedzenia a škatuľky nemajú miesto. 

Adam Pavlovčin AdonxsAdam Pavlovčin AdonxsAdam Pavlovčin AdonxsAdam Pavlovčin Adonxs
Zobraziť galériu
(4)

Jeho nové umelecké meno pochádza z gréckej mytológie. Adonis bol pôvabný mladík, ktorého si obľúbila grécka bohyňa Afrodita, a práve on bol Pavlovčinovou čiastočnou inšpiráciou. Predovšetkým vďaka tomu, že odkazuje na dávne povesti, keď neexistovali v kráse, umení ani láske ostro vykreslené hranice.

Viac než fyzickú krásu chce Adam vyzdvihovať krásu vnútornú a najmä silu. „Pre mňa je Adonxs spojený so silou, a to ako fyzickou, tak predovšetkým tou mentálnou. Dáva mi silu vystúpiť na pódiu, prekonať trému aj akúkoľvek prekážku a byť na stagei slobodnejší. Dúfam, že rovnakú silu a oporu poskytne aj mojim poslucháčom, pretože my všetci v sebe máme silu byť voľní a slobodne vyjadriť svoju osobnosť,“ hovorí spevák.

Odporúčané
Neďaleko Slovenska vystúpi Travis Scott či Nicki Minaj. Na ktoré koncerty a festivaly sa oplatí ísť toto leto? (PREHĽAD) Neďaleko Slovenska vystúpi Travis Scott či Nicki Minaj. Na ktoré koncerty a festivaly sa oplatí ísť toto leto? (PREHĽAD) 16. apríla 2024, 12:30

Podľa neho sa úplne každý môže stať Adonxsom. Vychutnaj si jeho historicky prvý videoklip, za ktorého produkciou stojí Adkolektiv a kolektív Alternaut. O réžiu sa postaral Jiří Horenský. Adam Pavlovčin taktiež avizuje, že ešte tento rok sa jeho fanúšikovia môžu tešiť na jeho debutový sólový album a koncertné turné.

Domov
Zdieľať
Diskusia