Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. mája 2022, 19:39
Čas čítania 0:28
Daniel Mikolášik TASR

Na Patrónke v Bratislave zhorel autobus. Vodičovi ani cestujúcim sa nič nestalo

NEWS BRATISLAVA MHD POŽIAR POŽIAR BRATISLAVA SPRÁVY Z DOMOVA
Uložiť Uložené

Úsek je aj napriek komplikáciám prejazdný.

Na bratislavskej Patrónke podvečer horel autobus MHD, konkrétne kĺbové vozidlo linky 83 smerom do Dúbravky. Potvrdil to hovorca Dopravného podniku Bratislava (DPB) Martin Chlebovec. Vodičovi autobusu ani cestujúcim sa podľa jeho slov nič nestalo.


V tejto súvislosti sú všetky linky stojace na zastávke Patrónka presmerované, vrátane regionálnych spojov, cez ulicu Pri Suchom mlyne. „Vznik požiaru je predmetom vyšetrovania,“ doplnil Chlebovec s tým, že prizvaný bude aj znalec Hasičského a záchranného zboru.

Autobus bratislavskej linky MHD č. 83 horiaci na zastávke Patrónka v smere do Dúbravky.
Autobus bratislavskej linky MHD č. 83 horiaci na zastávke Patrónka v smere do Dúbravky. Zdroj: TASR/Danica Popofová

Bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff ozrejmil, že k udalosti došlo krátko po 18.00 h na križovatke v smere von z mesta. Podľa doterajších informácií mala byť príčinou požiaru technická porucha na autobuse.


„Premávka bola usmerňovaná príslušníkmi Policajného zboru, podľa doterajších informácií by tento úsek mal byť prejazdný,“ dodal Szeiff.

Domov
Zdieľať
Diskusia