Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. mája 2022, 9:54
Čas čítania 1:15
Martin Adam Pavlík

Romana Tabák: Cigániková zavádzala a klamala. Povedala som jej, že je primitívka a prospelo by jej menej alkoholu

Romana Tabák: Cigániková zavádzala a klamala. Povedala som jej, že je primitívka a prospelo by jej menej alkoholu
Zdroj: TASR/Michal Svítok
NEWS JANA BITTÓ CIGÁNIKOVÁ POLITIKA ROMANA TABÁK SPRÁVY Z DOMOVA
Uložiť Uložené

Bývalá poslankyňa hnutia OĽaNO sa obula aj do celej strany SaS, podľa nej už povalila dve vlády.

Vo štvrtok sme ťa informovali o statuse Jany Bittóovej Cigánikovej, v ktorom priblížila, ako si ju vraj odchytila v NR SR bývalá poslankyňa OĽaNO Romana Tabák. Údajne jej vynadala a odkázala, aby si našla stylistu, lebo je „hanbou Národnej rady“.

Romana Tabák, ktorú hnutie OĽaNO vylúčilo zo strany po tom, ako nehlasovala za to, aby mohol súd rozhodovať o vzatí Roberta Fica do väzby, však má vlastnú verziu príbehu. Svoj pohľad na vec vysvetlila vo facebookovom statuse. Podľa nej poslankyňa SaS vo svojom príspevku zavádzala a klamala.

„Neodchytila som si ju, náhodne sme sa stretli pri odchode z parlamentu, pán Galis bol toho svedkom. Povedala som jej, nech píše blogy o sebe a o ich zmluvách s Bonulom a že by jej prospelo menej alkoholu,“ napísala Tabák.



„Začala mi vulgárne nadávať, adekvátne k jej výzoru, na čo som jej povedala, že je primitívka a mňa nezatiahne na jej level. Ja si za svojím hlasovaním stojím, Fica som nepodržala (naďalej je stíhaný), podržala som náš štát, som veľmi na to hrdá,“ pokračovala v statuse. 

Romana Tabák sa obula aj do celej strany SaS, podľa nej už povalila dve vlády. Napísala aj, že už chápe Igora Matoviča a je jej ľúto, s kým musí spolupracovať. Následne sa opäť vrátila k Cigánikovej. „Veľa žien v politike je ustráchaných a tolerujú jej klamstvá a agresiu bez boja. Ale ja jej to tolerovať určite nebudem a poviem si svoj názor,“ vyjadrila sa Tabák.

Odporúčané
PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal 7. apríla 2024, 6:22

„Sebavedomé ženy nikdy nehejtujú. Je to o to smutnejšie, ak má pani poslankyňa na konte podobne veľa prešľapov ako ja. Svojich chýb som si vedomá a sú pre mňa ponaučením do budúcna. Radšej svoju politiku budem zakladať na výsledkoch pre ľudí a nie na nenávisti voči iným poslancom,“ dodala.

Domov
Zdieľať
Diskusia