Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. mája 2022, 21:52
Čas čítania 0:27
Dominik Vetrák

Video zo zákulisia Batmana ukazuje zaujímavé spôsoby natáčania. Batmobilová naháňačka nebola reálna

Video zo zákulisia Batmana ukazuje zaujímavé spôsoby natáčania. Batmobilová naháňačka nebola reálna
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY THE BATMAN
Uložiť Uložené

HBO vydalo 4-minútové video, v ktorom odhaľuje proces natáčania snímky The Batman.

Streamovacia služba HBO Max vydala 4-minútové video zobrazujúce natáčanie komiksového filmu The Batman, ktorý mal kinopremiéru v marci 2022. Tvorcovia filmu nám vo videu ukazujú, ako natáčali niektoré scény. Uvidíš v ňom niekoľko prekvapení, ako napríklad spôsob, akým natáčali automobilovú naháňačku medzi Penguinom a Batmanom.

Odporúčané
Kto je postava v potitulkovej scéne Doctora Strangea 2 a ako funguje mnohovesmír? Kto je postava v potitulkovej scéne Doctora Strangea 2 a ako funguje mnohovesmír? 6. mája 2022, 12:30

Vo filme to nezbadáš, ale tvorcovia na skutočnej ceste s autami veľa záberov nenatočili. Náučné boli aj zábery za tvorbu pozadia a veľkých budov v Gothame, ktoré často tvoria pomocou digitálnych obrazoviek.

Vďaka tomu sa napríklad nemusia ponáhľať natočiť scénu, aby nezmeškali západ slnka. Môžu si ho vytvoriť kedykoľvek, takže nie sú v časovej tiesni. Odporúčame pozrieť si celé video, ktoré ti o natáčaní hollywoodskych blockbusterov prezradí zaujímavé veci.

Domov
Zdieľať
Diskusia