Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou Footshop. Článok bol vytvorený redaktorom, ale ide o špecifickú formu plateného partnerstva.
12. mája 2022, 10:00
Čas čítania 3:00
Richard Balog

Vybrali sme najzaujímavejšie páry tenisiek, ktoré nerozplačú tvoju peňaženku

Vybrali sme najzaujímavejšie páry tenisiek, ktoré nerozplačú tvoju peňaženku
Zdroj: Virus 41
MÓDA FOOTSHOP NAJZAUJÍMAVEJŠIE PÁRY TENISIEK
Uložiť Uložené

Obmedzený finančný rozpočet nie je prekážkou pri kúpe štýlových tenisiek. Presvedč sa o tom vďaka ponuke online obchodu Footshop.

Tenisky sú pre nás celoživotnou láskou a vďaka spolupráci s online obchodom Footshop máme k dispozícii informácie o najnovších modeloch a ich vyhotoveniach, ktoré stoja za pozornosť. 

Dnes sa pozrieme na najzaujímavejšie páry s cenovkou okolo 100 eur, ktoré sú dôkazom toho, že kvalitné tenisky nájdeš aj za relatívne nízku sumu. Tešiť sa môžeš na nadčasovú klasiku od značky Reebok, na „číňany“ Converse na viacero spôsobov či na denimový model s hrubou podrážkou z dielní značky Vans, vďaka ktorému získaš niekoľko centimetrov navyše.

Kompletná ponuka tenisiek v online obchode Footshop
Odporúčané
10 párov tenisiek, ktoré sú hodné vysokých cien od resellerov 10 párov tenisiek, ktoré sú hodné vysokých cien od resellerov 5. mája 2022, 17:30

Reebok Classic Legacy – 80 €

Hľadáš tenisky vo vintage priestore, ktoré nevyzerajú staro, ale sviežo a nadčasovo? Odpoveďou sú Reebok Classic Legacy – model inšpirovaný bežeckou siluetou zo 70. rokov, ktorý sofistikovaným spôsobom spája odkaz histórie značky a inovácie budúcnosti. Nylon, semiš a špeciálnu penu dopĺňajú reflexné 3M prvky v spolupráci so sivo-bielou farebnou kombináciou. Univerzálna obuv pre mužov aj ženy, ktorých omrzeli limitované modely plné vzorov alebo zbytočných nápisov.

Reebok Classic Legacy
Zdroj: Footshop

 Vans Authentic 44 DX (Anaheim Factory) – 87,95 €

Značka Vans má silnú fanúšikovskú základňu a pri pohľade na jednotlivé modely v ponuke online obchodu Footshop nás to neprekvapuje. Silueta Authentic 44 je dielom Paula Van Dorena a v dnešnom výbere má dvojnásobné zastúpenie. 

Prvým vyhotovením je svetlý látkový variant s grafickým motívom mesiaca od päty až po špicu. Z nášho pohľadu ide o tenisky ideálne na letné obdobie, ktoré sa začne o niekoľko týždňov. K dispozícii je žltá aj červená verzia s rovnakou cenovkou. 

Vans Authentic 44 DX
Zdroj: Footshop

 Vans Vault Authentic LX x Krink – 92,95 €

Druhé vyhotovenie siluety Authentic je úplne odlišné, ale veríme, že si nájde svoju cieľovú skupinu. Tenisky vznikli v spolupráci s ikonickým newyorským obchodom Krink, v ktorom sa predávajú produkty určené na tvorbu grafitov a podobne. Výsledkom sú monochromatické látkové tenisky v striebornej farbe, ktoré sú originálne, ale ľahko ich skombinuješ s čímkoľvek zo svojho šatníka. 

Vans Authentic
Zdroj: Footshop

 Adidas Originals Forum 84 Low – 97,95 €

Vedenie značky Adidas Originals obrodzuje rad populárnych siluet z minulého storočia, medzi ktorými nechýba model Forum 84. Tenisky vyšli prvý raz v roku 1984 a v upravenej verzii o šesť rokov neskôr. Svojou krásou si získajú „teniskových gurmánov“ aj v súčasnosti.

Vďaka popruhu cez jazyk môžu tenisky pôsobiť žensky, ale ide o unisexový model, ktorý v ponuke online obchodu Footshop nájdeš v množstve farebných vyhotovení. My sme vybrali bielo-červený kožený variant s látkovými aj semišovými panelmi. 

Adidas Originals Forum 84
Zdroj: Footshop

 Converse Chuck Taylor All-Star Lift – 97,95 €

Tenisky, ktorých vzhľad zostal takmer nezmenený od ich uvedenia na trh a stále sa tešia popularite nielen medzi mladými ľuďmi. Návrhársky tím Converse v tomto prípade nahradil klasickú podrážku za hrubšiu a išlo o správny krok. Rovnako dobre vyzerá aj vrchná látková časť, ktorej dominuje vyšívaný motív vo svetloružovej farbe. Neopozeraná ikona za férovú cenu. 

Converse Chuck Taylor
Zdroj: Footshop

 Converse Chuck Taylor All-Star High Lift – 99,95 €

Súčasťou balíka bol aj vysoký variant tenisiek vo farebnom vyhotovení mantra rrange, ktorý je ako stvorený na jar a leto. Vyšívaný motív je rovnaký, akurát väčší a my nenamietame, keďže je prepracovaný do najmenších detailov. Cena je 100 eur a pri dobrom zaobchádzaní ti model Chuck Taylor All-Star High Lift bude robiť radosť niekoľko sezón. 

Converse Chuck Taylor
Zdroj: Footshop

 Converse Chuck 70 (Paint Splatter) – 99,95 €

Trojicu modelov z dielní značky Converse uzatvára legendárna silueta Chuck 70, ktorú pozná úplne každý. Retro tenisky, známe aj pod názvom číňany, sú stále rovnako atraktívne a pristanú im aj kontrastné striekance v bielej, respektíve v sivej a čiernej. 

Converse Chuck 70
Zdroj: Footshop

 Vans Old Skool Stackform (Woven) – 109,95 €

Ak hľadáš výnimočné tenisky, ktoré neuvidíš na každom a nestoja viac ako 300 eur, riešením sú tieto denimové krásky s hrubou podrážkou od značky Vans. Návrhári nahradili ikonickú čierno-bielu šachovnicu za patchwork v modrej látke a výsledkom je najzaujímavejší pár v dnešnom výbere. Vans Old Skool Stackform sú k dispozícii v ženských veľkostiach od 36 až po 40. 

Vans Old Skool
Zdroj: Footshop

 Adidas Originals Ozelia – 110 €

Návrhársky tím spoločnosti Adidas sa v tomto prípade veľmi šikovne inšpiroval modelmi spod rúk Kanyeho Westa a návrhára Yohjiho Yamamota, ktorý tvorí pod hlavičkou divízie Y-3 a nám to vôbec neprekáža. Skôr naopak, oceňujeme, že vedenie nemeckej značky priblížilo štýlové tenisky širšiemu publiku za férovú cenu. 

Model Ozelia síce pôsobí hypermoderne, až futuristicky, ale zároveň ho ľahko zladíš aj s denimom či so sukňou v prípade žien. Vrchná časť je vyzbrojená kombináciou syntetických materiálov a kože, vďaka čomu tenisky dokonale ochránia tvoje chodidlá aj počas letných búrok. 

Adidas Originals Ozelia
Zdroj: Footshop

 Adidas Originals Astir W – 110 €

Záver výberu patrí teniskám Adidas Originals Astir, ktorých retro športový vzhľad si zamiluješ na prvý pohľad. Spomedzi viacerých farebných vyhotovení sme vybrali snehobiely variant s látkovo-koženým zvrškom, ktorý je dostupný v mužských aj ženských veľkostiach za sumu 110 eur. 

Adidas Originals Astir
Zdroj: Footshop
Domov
Zdieľať
Diskusia