Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. apríla 2022, 21:52
Čas čítania 0:42
Ivan Koribanič

Slávneho agenta, ktorý zastupuje Weissa ml. aj Ibrahimovića, vyhlásili médiá už 2-krát za mŕtveho. Raiola pritom žije

Slávneho agenta, ktorý zastupuje Weissa ml. aj Ibrahimovića, vyhlásili médiá už 2-krát za mŕtveho. Raiola pritom žije
Zdroj: Instagram/Mino Raiola
ŠPORT FUTBAL
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Na vyhlásenia o Raiolovej smrti zareagoval aj vedúci oddelenia anestézie a intenzívnej starostlivosti Alberto Zangrillo. „Som nahnevaný z telefonátov pseudonovinárov, ktorí špekulujú o živote človeka, ktorý oň bojuje.“

V priebehu štyroch mesiacov vyhlásili viaceré médiá najznámejšieho futbalového agenta Mina Raiolu už dvakrát za mŕtveho, píše Gazzetta.

Talian má v súčasnosti 54 rokov a už dlhodobo je hospitalizovaný v milánskej nemocnici San Raffaele. Jeho stav je veľmi vážny a bojuje o život.

Na vyhlásenia o Raiolovej smrti zareagoval aj vedúci oddelenia anestézie a intenzívnej starostlivosti Alberto Zangrillo. „Som nahnevaný z telefonátov pseudonovinárov, ktorí špekulujú o živote človeka, ktorý oň bojuje.“

Reakcia na vlastnú smrť prišla aj z oficiálneho účtu Mina Raiolu na Twitteri. „Druhýkrát za štyri mesiace ma vyhlásili za mŕtveho.“


Mino Raiola v súčasnosti zastupuje najväčšie futbalové hviezdy ako Zlatan Ibrahimović, Erling Haaland či Paul Pogba. Dokonca aj Slovák Vladimír Weiss ml. Raiolu nedávno označil za „muža prekvapení“.

Raiola je rodák z Talianska. Už ako dieťa sa spoločne s rodinou presťahoval do Holandska. Tam sa začal pohybovať vo futbalovom prostredí, kde zbieral prvé skúsenosti.

Neskôr sa stal jedným z najväčších hráčskych agentov histórie.

Domov
Zdieľať
Diskusia