Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
27. apríla 2022, 17:16
Čas čítania 1:09
Martin Adam Pavlík TASR

Robert Fico tvrdí, že ho sleduje Vojenské spravodajstvo. Minister Naď si myslí, že trpí paranojou a treba mu zavolať špecialistu

Robert Fico tvrdí, že ho sleduje Vojenské spravodajstvo. Minister Naď si myslí, že trpí paranojou a treba mu zavolať špecialistu
Zdroj: TASR/Jakub Kotiab
POLITIKA JAROSLAV NAĎ NEWS ROBERT FICO SPRÁVY Z DOMOVA
Uložiť Uložené

Minister obrany to však razantne odmieta.

Minulý týždeň sme ťa informovali, že NAKA už nepochybuje o tom, že Robert Fico je „šéf“ z Kočnerovej Threemy. Šéfa Smeru a Roberta Kaliňáka obvinili ako členov zločineckej skupiny na základe rozsiahlych výpovedí spolupracujúcich obvinených, ktorí sa priznali k páchaniu trestnej činnosti. 

O tom, akými spôsobmi údajne Robert Fico a iní ľudia zastrašujú policajtov, porozprával pre Refresher policajný prezident Štefan Hamran. Zareagoval aj na slová obvineného bývalého trojnásobného premiéra, ktorý na tlačovej konferencii spochybňoval vyšetrovateľa NAKA z východu. 

Líder Smeru-SD Robert Fico si po novom myslí, že ho sleduje Vojenské spravodajstvo. Minister obrany Jaroslav Naď (OĽaNO) to však razantne odmieta. „Vyprosujem si, aby za to, že som povedal, že je nezmyslom posielať S-300 na Ukrajinu, aby tu niekto špekuloval o mojom trestnom stíhaní z vyzvedačstva, a vyprosujem si, aby mi dva týždne chodili za nosom agenti,“ povedal Fico.

Robert Fico.
Robert Fico. Zdroj: TASR/Jaroslav Novák


Vojenské spravodajstvo tak podľa neho teraz robí najšpinavšiu robotu, lebo Slovenskej informačnej službe už nikto neverí. Hovorí o používaní fašistických metód voči slovenskej demokratickej opozícii.

Minister obrany však vyzýva poslanca, aby Vojenské spravodajstvo neočierňoval. „Vyzývam obvineného Roberta Fica, aby na svoju trápnu politickú obhajobu nezneužíval výmysly proti inštitúcii, ktorá v súčasnosti preukázateľne robí všetko pre to, aby chránila Slovensko a jeho občanov,“ reagoval Naď.

Jaroslav Naď.
Jaroslav Naď. Zdroj: TASR/Jaroslav Novák


„To, čo Vojenské spravodajstvo robilo za obvineného Fica, je len na jeho svedomí a zodpovednosti, ale opäť sa ukazuje to známe, že Fico podľa svojho konania súdi iných. Ešte mi napadla druhá možnosť, že obvinený Fico sa až tak veľmi bojí, že začal seriózne trpieť paranojou. V tom prípade mi ho je však naozaj ľúto a je mu potrebné zavolať špecialistu, a to čím skôr,“ dodal Naď. Upozornil, že ak má Fico akékoľvek podozrenia z nelegálnych aktivít voči svojej osobe, mal by ako právnik vedieť, ako v zmysle zákona postupovať.

Domov
Zdieľať
Diskusia