Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. apríla 2022 o 11:30
Čas čítania 0:49
Richard Balog

Takto má vyzerať ideálny dvojizbový byt s vysokými stropmi na Michalskej ulici

Takto má vyzerať ideálny dvojizbový byt s vysokými stropmi na Michalskej ulici
Zdroj: Svoboda & Williams
KULTÚRA BRATISLAVA SVOBODA & WILLIAMS
Uložiť Uložené

Interiér bytu s výhľadom na Michalskú vežu oživili architekti z ateliéru GutGut. Výsledok osloví aj náročných milovníkov dizajnu.

Z portfólia realitnej kancelárie Svoboda & Williams vyberáme bývanie, ktoré osloví najmä mladých ľudí bez detí. Konkrétne ide o moderný 2-izbový byt s vysokými stropmi v tichom dvore na Michalskej ulici. 

Byt sa nachádza v pôvodne meštianskom dome Segnerova kúria z roku 1902 a je národnou kultúrnou pamiatkou. Interiér s výhľadom na Michalskú vežu oživili architekti z ateliéru GutGut a výsledok zaujme aj náročných milovníkov dizajnu. 

Odporúčané
Českí architekti navrhli bývanie v škandinávskom štýle, ktorému dominujú sofistikované riešenia a drevo  Českí architekti navrhli bývanie v škandinávskom štýle, ktorému dominujú sofistikované riešenia a drevo 14. apríla 2022 o 11:30

Dispozíciu bytu tvorí priestranná obývacia miestnosť spojená s kuchyňou, respektíve s jedálňou a so vstupom na súkromnú pavlač, ktorá má 14 štvorcových metrov. V spálni nechýba walk-in šatník ani kúpeľňa so sprchovacím kútom a s toaletou. 

Štandard tvoria vysoké stropy, nové drevené parkety, repasované drevené okná aj dvere, vonkajšie elektrické rolety, smart osvetlenie a smart domácnosť, ktoré je možné ovládať na diaľku vrátane podlahového kúrenia v kúpeľni či klimatizácie. 

Zariadenie bytu je plné stolárskych prvkov vyrobených na mieru – šatník na chodbe alebo kuchynská linka. Jednoduchý, ale funkčný dizajn nepodlieha času a osloví moderných ľudí. Ideálne bývanie pre milovníkov aktívneho mestského života v historickom centre. 

Interiér bytu má 68 štvorcových metrov. K dispozícii je aj spomínaná pavlač vo vnútrobloku a pivnica. Cena je 298 000 eur a mesačné náklady sú približne 150 eur. 

Obsah článku vznikol v spolupráci so spoločnosťou Svoboda & Williams.

BratislavaBratislavaBratislavaBratislava
Zobraziť galériu
(8)
Domov
Zdieľať
Diskusia