Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. apríla 2022, 22:06
Čas čítania 1:14
Daniel Mikolášik

„Česi sú úplne mimo, sú zaujatí a o Putinovi píšu škaredé veci,“ sťažoval sa ruský futbalista po tom, čo opustil pražský klub

ŠPORT FUTBAL RUSKO RUSKO-UKRAJINSKÝ KONFLIKT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Jevgenij Nazarov skritizoval Čechov za ich postoj k Vladimirovi Putinovi a pražský klub za podporu Ukrajiny.

Futbalista ruskej reprezentácie Jevgenij Nazarov, ktorý dva mesiace pôsobil v pražskom klube Bohemians 1905, po návrate do Ruska skritizoval Čechov za ich postoj k Vladimirovi Putinovi a pražský klub aj za podporu Ukrajiny.

Podľa 25-ročného obrancu mali jeho spoluhráči diametrálne odlišné informácie o konflikte a vraj sú zmanipulovaní, informoval Blesk.cz na základe rozhovoru, ktorý Nazarov poskytol ruskou vládou kontrolovanému médiu Sports.ru.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Evgenii Nazarov (@nazarovevgeniii)

„(Česi) píšu hnusné veci o našom prezidentovi Putinovi. Pýtajú sa, prečo nemôžeme v Rusku zmeniť režim. Sú úplne mimo. Nebyť problémov s vízami, hral by som v Česku aj ďalej. A je mi jedno, čo na mňa kričia ľudia z tribún alebo čo o mne píšu na sociálnych sieťach. Som futbalista, nie politik. Nebudem súdiť svojho prezidenta, na rozdiel od zvyšku Európy,“ povedal rozhorčený defenzívny univerzál.

Nepáčila sa mu ani podpora Ukrajiny jeho predchádzajúceho pražského tímu Bohemians 1905. „Pred jedným zo zápasov mi klub povedal, aby som si obliekol tričko na podporu Ukrajiny. Odmietol som. Ako by som sa len mohol postaviť na stranu Ukrajiny? Viete, ako by som doma vyzeral? Čo by asi tak o mne písali? Dnes sa všetci zrazu stali superodborníkmi na politiku,“ skonštatoval.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Evgenii Nazarov (@nazarovevgeniii)

Podotkol tiež, že je presvedčený, že Česi sú zmanipulovaní. „Hovoril som s chlapcami z tímu a majú úplne iné informácie o konflikte. Mladí ľudia tam sú proti Rusku, zatiaľ čo pre starších občanov niečo také ako podpora Ukrajiny neexistuje. Pravdepodobne je veľa ľudí zaujatých proti Rusku z historických udalostí a v celkovom pohľade na svet,“ dodal.

Odporúčané
Slovan Bratislava si priniesol zlého chlapca z Luxemburska. Gersona Rodriguesa sleduje aj Cristiano Ronaldo Slovan Bratislava si priniesol zlého chlapca z Luxemburska. Gersona Rodriguesa sleduje aj Cristiano Ronaldo 20. apríla 2024, 16:30

„Na námestí tam boli tisíce ľudí s ukrajinskými vlajkami, ktorí skandovali protiruské heslá. Títo ľudia vôbec ničomu nerozumejú. Majú za úlohu len revať na ulici,“ uzavrel Nazarov, ktorý aktuálne nehrá za žiadny tím. Z Česka musel odísť a zmluvu s Bohemiansom ukončiť pre problémy s vízami.

Domov
Zdieľať
Diskusia