Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. apríla 2022, 14:30
Čas čítania 5:24
Adam Novosad

Salutoval pred Putinom a v Singapure má pozemky za 3,3 miliardy. Kontroverzný korunný princ dobýja Instagram smiešnymi citátmi

Salutoval pred Putinom a v Singapure má pozemky za 3,3 miliardy. Kontroverzný korunný princ dobýja Instagram smiešnymi citátmi
Zdroj: Wikimedia/CC0/Breta Harian/volně k užití
ZAUJÍMAVOSTI INSTAGRAM PENIAZE
Uložiť Uložené

Korunný princ malajzijského štátu Johor si užíva extravagantný životný štýl plný fotiek na Instagrame, ale ukrýva množstvo tajomstiev.

V centre Singapuru, kde ceny nehnuteľností patria medzi najvyššie na svete, vlastní pozemky za viac ako 3 miliardy dolárov. Môže sa pýšiť úctyhodnou zbierkou desiatok luxusných automobilov, ktorej dominuje namodro chrómované Bugatti Veyron, a občas len tak zájde do nákupného centra, kde bežným ľuďom zaplatí nákupy za státisíce eur.

Odporúčané
Toto je čečenský diktátor Ramzan Kadyrov. Necháva mučiť gayov, je závislý od Tiktoku a peniaze od Putina míňa na Lamborghini Toto je čečenský diktátor Ramzan Kadyrov. Necháva mučiť gayov, je závislý od Tiktoku a peniaze od Putina míňa na Lamborghini 13. apríla 2022, 14:30

Napriek tomu si o korunnom princovi malajzijského štátu Johor zrejme nikdy nepočul. Tunku Ismail Idris pritom patrí medzi populárne tváre nielen v Malajzii, ale aj v susednom Singapure, pretože si na Instagrame v posledných rokoch vybudoval profil s viac ako 4 miliónmi sledovateľov.

Vplyv korunného princa narástol do takých rozmerov, že si ho na Instagrame všíma čoraz viac Slovákov. Rozprávkový majetok mu takpovediac padol z neba, keďže na získanie stoviek miliónov eur mu stačilo jediné – narodiť sa do správnej rodiny. Aj vďaka tomu dnes dokáže zaujať kontroverziou, extravaganciou či smiešnymi motivačnými citátmi. 

TMJ
Zdroj: Instagram/HRH TMJ

Salutoval pred Vladimirom Putinom, za potraviny dal státisíce eur

Domov
Zdieľať
Diskusia