Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. apríla 2022, 14:30
Čas čítania 10:23
Adam Novosad

Toto je čečenský diktátor Ramzan Kadyrov. Necháva mučiť gayov, je závislý od Tiktoku a peniaze od Putina míňa na Lamborghini

ZAUJÍMAVOSTI RAMZAN KADYROV RUSKO VOJNA NA UKRAJINE
Uložiť Uložené

Čečenský diktátor Ramzan Kadyrov sa preslávil na Instagrame a dnes mu vo vojne na Ukrajine prischla prezývka bojovník z Tiktoku. Na svedomí však má mučenie, vraždy a únosy.

Ramzan Kadyrov vlastní vzácne Lamborghini za milión eur, z ktorého vyrobili iba 21 kusov v celej histórii. Nosí vysoké tenisky Prada za tisíce, na oslavu jeho 35. narodenín prišiel aj Jean-Claude Van Damme či herečka Hilary Swank a zároveň čelí obvineniam zo zločinov proti ľudskosti.

Napriek tomu, že obyvatelia ruskej Čečenskej republiky často žijú pod hranicou chudoby, Kadyrov si žije na vysokej nohe a svoj palác má na viacerých miestach vyložený zlatom. Za bizarné výstrelky z vojny na Ukrajine, ktoré zverejňuje na Telegrame či Tiktoku, si vyslúžil prezývku „bojovník z Tiktoku“ a smeje sa z neho celý internet, lebo nevie dohodiť ani na basketbalový kôš.

Ramzan Kadyrov je však blízky spojenec Vladimira Putina, od ktorého dostáva stovky miliónov eur ročne, a v Čečensku pácha zločiny, ktoré si v civilizovanom svete vieme ťažko predstaviť. Politickí oponenti miznú, homosexuáli podľa neho v Čečensku dokonca neexistujú, aj keď čelí obvineniam, že ich necháva mučiť a vraždiť on sám. Toto je život čečenského diktátora.

kadyrov
Zdroj: TASR/AP

Kadyrov nosí vysoké Prada topánky za 1 500 dolárov

Ramzan Kadyrov deklaroval podporu ruskej invázii na Ukrajinu prakticky okamžite po jej vypuknutí. Zelenského koncom februára vyzval, aby sa ospravedlnil Vladimirovi Putinovi, ak chce zachrániť Kyjev a prisľúbil, že na Ukrajinu pošle až 70-tisíc čečenských bojovníkov na pomoc ruskej armáde.

Odporúčané
Vyskúšala som bota, ktorý mi pomohol vybrať kandidáta v ruských voľbách. Radšej než voliť Putina mi poradil znehodnotiť lístok Vyskúšala som bota, ktorý mi pomohol vybrať kandidáta v ruských voľbách. Radšej než voliť Putina mi poradil znehodnotiť lístok 15. marca 2024, 13:47

Kadyrov však verejnosť nezaujal len svojím prejavom o vojne. Svojim špeciálnym jednotkám sa prihováral v outfite, v ktorom dominovali luxusné topánky od značky Prada. Čečenský líder je známy svojou záľubou v drahých kúskoch oblečenia, ale aj áut či nehnuteľností, no na sociálnych sieťach schytal kritiku za to, že si na podporu ruskej agresie na Ukrajine obul topánky od Prady ako západnej značky.

Model topánok Prada Monolith, ktoré mal Kadyrov na nohách, sa pritom predávajú za viac ako 1 500 dolárov. Netrvalo dlho a samotná značka Prada týždeň po začiatku invázie oznámila, že v Rusku prerušuje všetky obchodné aktivity a sťahuje sa z ruského trhu. Na sociálnych sieťach zľudovela fráza, že v prípade Kadyrova naozaj platí „diabol nosí Pradu“.

Gayovia? V Čečensku žiadnych gayov nemáme, tvrdí Kadyrov

Vyskúšaj predplatné
za 2,99
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 113357 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Ako Kadyrov vysvetľoval svoj názor, že v Čečensku neexistujú žiadni gayovia. 
  • Prečo ho nazývajú diktátorom závislým od Instagramu a Tiktoku.
  • Ako zosmiešňuje svojich bojovníkov na Tiktoku počas vojny na Ukrajine.
  • Ako Kadyrovovi bojovníci točia na Ukrajine videá s hračkárskymi mečmi.
  • Či Kadyrov nechal zabiť novinárku, ktorá ho označila za nového Stalina.
  • Prečo podľa Kadyrova polygamia vyrieši ruskú demografickú krízu.
  • Ako nechtiac zverejňuje vojenskú taktiku z Ukrajiny na internete.
  • Koľko peňazí mu ročne posiela Vladimir Putin, aby si ho udržal na svojej strane.
Domov
Zdieľať
Diskusia