Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. apríla 2022, 17:45
Čas čítania 0:50
Martin Adam Pavlík

Kristína Svarinská randí s youtuberom Explom. „Áno, sme spolu,“ priznala herečka

Kristína Svarinská randí s youtuberom Explom. „Áno, sme spolu,“ priznala herečka
Zdroj: TV Markíza
ZAUJÍMAVOSTI EXPL0ITED KRISTÍNA SVARINSKÁ SPRÁVY Z DOMOVA
Uložiť Uložené

Slovenská herečka je momentálne jednou z hlavných tvárí markizáckej tanečnej šou Let's Dance.

Slovenská herečka Kristína Svarinská, ktorú si určite pamätáš z filmu Lóve či zo seriálu Sestričky, podľa denníka Nový Čas priznala, že tvorí pár s Petrom Altofom. Toho verejnosť pozná najmä ako youtubera zvaného Expl0ited či Explo.       

O tom, že dvojica má k sebe blízko, informovala už minulý týždeň pluska.sk. Až pre Nový Čas však 32-ročná Svarinská priznala, že s 25-ročným youtuberom sú viac než len kamaráti. „Áno, sme spolu. A aktuálne nemáme potrebu sa k tomu viac vyjadrovať,“ povedala pre denník.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Kristína Svarinská (@kristina.svarinska)


Herečka je momentálne jednou z hlavných tvárí markizáckej tanečnej šou Let's Dance, kde tvorí tanečný pár s Marekom Kličom. Expl0ited je známy humornými videami, pozornosť verejnosti pritiahol aj tým, že sa mal pobiť v klietke s českým youtuberom Vláďom pod záštitou domácej organizácie Oktagon MMA. Zo zápasu však nakoniec odstúpil. Len minulý mesiac sme ti priniesli s Kristínou Svarinskou videorozhovor, neváhaj si ho pozrieť tu.



Mohlo by ťa zaujímať:
Ruský vojak si na Ukrajine zrejme natočil, ako zneužíva ročné bábätko. Ohavné video sám zverejnil na sociálnej sieti Telegram
Ozbrojené sily porovnali obranné systémy Patriot a S-300. „Vojaci vyzliekli kvetinára Pellegriniho donaha,“ napísal Jaroslav Naď
Jaroslav Naď: Rusi by si nedovolili zostreliť našu S-300 pri presune na Ukrajinu, zaútočili by na NATO
Domov
Zdieľať
Diskusia