Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. apríla 2022 o 16:28
Čas čítania 0:30
Dominik Vetrák

Režisér Squid Game najbližšie natočí film. 2. séria populárneho seriálu od Netflixu dorazí až o niekoľko rokov

Režisér Squid Game najbližšie natočí film. 2. séria populárneho seriálu od Netflixu dorazí až o niekoľko rokov
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY KILLING OLD PEOPLE CLUB
Uložiť Uložené

O čom bude nový film juhokórejského režiséra?

Juhokórejský režisér a scenárista Hwang Dong-hyuk prezradil počas rozhovoru pre MipTV (informoval o tom web Variety), o čom bude jeho ďalší film. Ponesie názov Killing of Old People Club a pôjde o adaptáciu knižného diela od talianskeho spisovateľa menom Umberto Eco.

Odporúčané
Kinoprogram v apríli: čo sa oplatí vidieť a ktoré nové filmy ignorovať? Kinoprogram v apríli: čo sa oplatí vidieť a ktoré nové filmy ignorovať? 5. apríla 2022 o 10:30

Ako už názov napovedá, postavy v tomto filme budú zabíjať starších ľudí. Podľa slov režiséra to bude kontroverzný a oveľa brutálnejší film než v prípade seriálu Squid Game. V súčasnosti už má napísaných 25 strán scenára.

Hwang sa chystá vrátiť do Južnej Kórei po tom, čo sa posledné týždne a mesiace zúčastňoval rôznych cerémónií a oceňovaní pre televízne seriály. Keď sa vráti do Južnej Kórei, začne pracovať na scenári pre Squid Game 2. Dúfa, že na Netflixe bude 2. séria premiérovať do konca roka 2024. 

Domov
Zdieľať
Diskusia